![]() |
![]() |
![]()
|
|||
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 16-March 08 From: Sibiu Member No.: 1,524 Car: E30 Engine: M20 2.7 130CP ![]() |
Salutari tuturor. Mi-am cumparat un ursulet anul trecut cu un motor de 2.7 130CP, sunt multumit de el dar de cand am inceput sa citesc una alta pe net am ajuns la concluzia ca am cam putini cai. NU am nici o idee ce fel de motor e ca nu scrie nicaeri pe el sau pe altundeva. Poate e limitat de undeva ca sa nu consume asa mult cu toate ca consuma destul. Pun aici o poza cu motorul si cu masina asa informativ. Daca ma poate ajuta cineva ca sa aflu si eu mai multe, si ce modificari as putea sa-i fac motorului.
|
||
|
|||
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pai e motorul eta(masina e 325e ) ,din cate stiu eu se tureaza pana in 4500rpm ,are 130 cp dar cuplu mare si tot din auzite stiu ca trage f marfa pt doar 130cp .difera calculatorul si chiuloasa daca nu ma insel (nu ma pricep atat de bine la partea mecanica ) ,si stiu deasemenea ca daca le schimbi pe acestea si alte chestii (nu sunt sigur -cineva care stie e mega binevenit sa completeze
![]() felicitari mai rar vezi asa ceva pe plaiul mioritic . ![]() LE :cat consuma ?ca al meu de 2.5 170 cp nu sare in bucuresti ALERGAT de 15% ? al meu merge bine ..daia si consuma atat -pt un 2.5 de 20 d ani mi se pare consum rezonabil. This post has been edited by ionusunt: Mar 17 2008, 02:15 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 9 Joined: 16-March 08 From: Sibiu Member No.: 1,524 Car: E30 Engine: M20 2.7 130CP ![]() |
hm, consum... in afara 9.5 - 10% si in oras sincer nu l-am facut dar cred ca peste 17% pentru ca ma rupe cu benzina ca fac naveta cu masina. acuma e drept ca conteaza si stilul de mers prin oras dar tot cred ca consuma pra mult
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 11:53 PM |