![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
La cererea unui prieten, postez acest topic.
-------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
parerile sunt impartite, cred ca peste un timp pot da mai multe amanunte
in familie am 2 posesori de masini japoneze (chiar 3 daca ma gandesc si la aliante) sa o luma in ordine... toate sunt marca TOYOTA dupa cum urmeaza: 2 AVENSIS, ultimul model, una benzina 1.8 (a unei rude.... mai mult cunostinta decat ruda ![]() ![]() 1 RAV 4 septembrie 2005 2.2 diesel 150hp ( o verisoara a nevesti-mi), acum are ~20000km si a avut ceva probleme dupa cum urmeaza (ce stiu eu): la 3000 km in drum spre austria pe autostrada (la unguri) s-au aprins muuulte becuri prin bord si nu mergea mai mult de 80km/h, a oprit intr-o parcare (noapte fiind si ajunul revelionului) se uitat barbat-su ca la poarta noua, a umblat pe la sigurante si si-a revenit (singura Xfiles), apoi tot pe acest drum a observat ca la frana trepida volanul (3000 km ! ! ! ), cand s-a intors, normal, s-a dus la garantie si nu s-a schimbat nimic motivand ca a incins franele si a intrat in apa ( mi-a jurat ca a fost uscat tot drumul si cat poti sa incingi frane la un suv ![]() ![]() ![]() cam atat cred ca treaba cu masinile japoneze sunt fiabile a ramas o legenda ![]() PS: o matusa de departe are un RAV 4 din 98 (l-a luat nou, primul model de RAV) si o are si acum si NU a avut NICI O PROBLEMA la ea -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
PS: o matusa de departe are un RAV 4 din 98 (l-a luat nou, primul model de RAV) si o are si acum si NU a avut NICI O PROBLEMA la ea RAV-ul despre care vorbeam e in '97. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:51 PM |