![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
La cererea unui prieten, postez acest topic.
-------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
naspa..mai stiu si eu o celica din 2005...are 30k . si asta e sigur made in japan...desi nu prea mi s-a parut mie cand am mers cu ea si cand m-am suit.am cercetat si acolo e facuta..
o groaza de belele .in afara de faptul ca a fost lovita rau la un mom dat pe la 10 mii .probleme de ordin electric cat cuprinde...controlul tractiunii merge cand vrea el ,a avut probleme cu radiatorul (spart la vreo 20 d mii ) ,termostat la vreo 27 d mii ,acum de curand mi-a zis baiatul respectiv ca ii moare motorul la stop la relanti ,in timp ce sta pur si simplu...pusesem si anunt pe aici cu ea omul vrea sa scape urgent de masina ... LE :baietii de la toyota romania i-au pus radiator de opel astra ,care zic ei ca duce muult mai bine decat cel oem toyota (masina nu e luata de aici ci din .de -si acolo iei tzepe ![]() This post has been edited by ionusunt: Mar 15 2008, 01:48 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:50 PM |