![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
La cererea unui prieten, postez acest topic.
-------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
parerile sunt impartite, cred ca peste un timp pot da mai multe amanunte
in familie am 2 posesori de masini japoneze (chiar 3 daca ma gandesc si la aliante) sa o luma in ordine... toate sunt marca TOYOTA dupa cum urmeaza: 2 AVENSIS, ultimul model, una benzina 1.8 (a unei rude.... mai mult cunostinta decat ruda ![]() ![]() 1 RAV 4 septembrie 2005 2.2 diesel 150hp ( o verisoara a nevesti-mi), acum are ~20000km si a avut ceva probleme dupa cum urmeaza (ce stiu eu): la 3000 km in drum spre austria pe autostrada (la unguri) s-au aprins muuulte becuri prin bord si nu mergea mai mult de 80km/h, a oprit intr-o parcare (noapte fiind si ajunul revelionului) se uitat barbat-su ca la poarta noua, a umblat pe la sigurante si si-a revenit (singura Xfiles), apoi tot pe acest drum a observat ca la frana trepida volanul (3000 km ! ! ! ), cand s-a intors, normal, s-a dus la garantie si nu s-a schimbat nimic motivand ca a incins franele si a intrat in apa ( mi-a jurat ca a fost uscat tot drumul si cat poti sa incingi frane la un suv ![]() ![]() ![]() cam atat cred ca treaba cu masinile japoneze sunt fiabile a ramas o legenda ![]() PS: o matusa de departe are un RAV 4 din 98 (l-a luat nou, primul model de RAV) si o are si acum si NU a avut NICI O PROBLEMA la ea -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
cred ca treaba cu masinile japoneze sunt fiabile a ramas o legenda ![]() cred ca legenda cu masinile japoneze se aplica la cele FACUTE IN JAPONIA . acum multe se fac in franta anglia .. va pot confirma chestii valabile de la electronicele made in japan si electronicele de firma japoneza made in china,unele acelasi model,achizitionate la ceva timp unul dupa altul ,mare diferenta intre cel japonez si cel made in china (ca si calitate ). -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
cred ca legenda cu masinile japoneze se aplica la cele FACUTE IN JAPONIA . andrei, RAVul de care povesteam mai sus ESTE fabricat in japonia, stiu ca atunci cand l-a luat a platit o gramada de taxe vamale la ea -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:51 PM |