![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 29-October 06 From: Bucuresti. Tei Member No.: 467 Car: e38 Engine: m52 2.8 193CP ![]() |
Cumpar soft-top pentru E30 Cabrio din 91' , sa fie in stare cat mai buna, preferabil sa fie negru . Daca stiti un Urs Cabrio la dezmenbrat , lasati un mesaj.
-------------------- BMW E38 728i
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Cumpar soft-top pentru E30 Cabrio din 91' , sa fie in stare cat mai buna, preferabil sa fie negru . Daca stiti un Urs Cabrio la dezmenbrat , lasati un mesaj. vezi ca eu am tot vazut d-astea de germania de vanzare.incearca-ti norocul .oricum iti spun asta din experienta.te costa aprox 1200e sa NU PLOUA in masina.eu am schimbat topul nou .si curge la chedele de la geamuri ca si alea sunt imbatranite..am schimbat chederu cu unu sh de pe masina din 92 ..degeaba.si alea,adica ala,ca e cu tot cu bucata din fata a plafonului care se prinde la parbriz ,costa la bavaria vre 300 400 euro ,dupa care mai avem chederul de la stalpii parbrizului ,mai precis ciocul de cauciuc care vine peste geamul triunghi al usii. altfel felicitari pt acaret ![]() ![]() PS : soft top nou (MERITA DACA VREI SA TII MASINA ) www.eurotop.de dar e destul de scump . -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 04:20 PM |