Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar soft-top pentru BMW E30 Cabrio.
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
haristeas51
Cumpar soft-top pentru E30 Cabrio din 91' , sa fie in stare cat mai buna, preferabil sa fie negru . Daca stiti un Urs Cabrio la dezmenbrat , lasati un mesaj.
ionusunt
QUOTE (haristeas51 @ Mar 14 2008, 09:20 AM) *
Cumpar soft-top pentru E30 Cabrio din 91' , sa fie in stare cat mai buna, preferabil sa fie negru . Daca stiti un Urs Cabrio la dezmenbrat , lasati un mesaj.

vezi ca eu am tot vazut d-astea de germania de vanzare.incearca-ti norocul .oricum iti spun asta din experienta.te costa aprox 1200e sa NU PLOUA in masina.eu am schimbat topul nou .si curge la chedele de la geamuri ca si alea sunt imbatranite..am schimbat chederu cu unu sh de pe masina din 92 ..degeaba.si alea,adica ala,ca e cu tot cu bucata din fata a plafonului care se prinde la parbriz ,costa la bavaria vre 300 400 euro ,dupa care mai avem chederul de la stalpii parbrizului ,mai precis ciocul de cauciuc care vine peste geamul triunghi al usii.
altfel felicitari pt acaret tongue.gif sa te dai cu placere cu el .ceva detalii poze ?tongue.gif sunt f curios .

PS : soft top nou (MERITA DACA VREI SA TII MASINA ) www.eurotop.de dar e destul de scump .
mario.b
Daca esti interesat poti vorbi la tuning Days cu andrei (propitarul KYL-ului)E30 cabrio, cel albastru de la No Speed Limit ca il are de vanzare dupa ursul lui. Nu stiu cat cere pe el. In caz ca nu esti din Bucuresti vorbesc cu el maine cand ajung acolo si iti dau de veste de pret + un numar de telefon. Hard topul este adus din Germania de putina vreme.
ionusunt
QUOTE (mario.b @ Mar 15 2008, 02:22 AM) *
Daca esti interesat poti vorbi la tuning Days cu andrei (propitarul KYL-ului)E30 cabrio, cel albastru de la No Speed Limit ca il are de vanzare dupa ursul lui. Nu stiu cat cere pe el. In caz ca nu esti din Bucuresti vorbesc cu el maine cand ajung acolo si iti dau de veste de pret + un numar de telefon. Hard topul este adus din Germania de putina vreme.

el(haristeas51) intreba de soft top nu hard top. cu un hard top ce faci daca nu ai soft topbun ?stai zi de zi sa il dai jos cu surubelnita si sa il cari in casa ?nu cred tongue.gif
cu soft top supravietuiesti lejer iarna si pe autostrada (tziuie urechile dupa 300 km da nu i panica biggrin.gif )
haristeas51
M-am tot interesat sa il fac din nou, dar nu am auzit lucruri bune despre experienta ''croitorasilor'' care le fac aici in RO. daca nu o sa gasesc , cel mai probabil o sa il peticesc pe asta. si sper sa gasesc unu SH in stare cat mai buna in DE.
Deci astept oferte in continuare. Mario.b chiar te rog sa il intrebi pe propietar.

Pentru Andrei ( ionusunt ) : masina este un 318ic din 91 , editie limitata,servo-directie,proiectoare,arcuri sport,scaune incalzite,volan M-tech 1, niste jante dragute pe 16' si cam atat.
ionusunt
QUOTE (haristeas51 @ Mar 15 2008, 09:52 AM) *
M-am tot interesat sa il fac din nou, dar nu am auzit lucruri bune despre experienta ''croitorasilor'' care le fac aici in RO. daca nu o sa gasesc , cel mai probabil o sa il peticesc pe asta. si sper sa gasesc unu SH in stare cat mai buna in DE.
Deci astept oferte in continuare. Mario.b chiar te rog sa il intrebi pe propietar.

Pentru Andrei ( ionusunt ) : masina este un 318ic din 91 , editie limitata,servo-directie,proiectoare,arcuri sport,scaune incalzite,volan M-tech 1, niste jante dragute pe 16' si cam atat.

daca vrei croitor am eu .am si sabloanele de la celalalt acoperis al meu care a fost facut.problema e : ai material
ca eu am cautat material adegvat (trebuie ceva sa nu se intarreasca ..un textil impermeabil la orice ) ca sa nu se crape in timp(de obicei scurt ).
vezi ca petice gassesti pe ebay.sunt aprox 30euro . soft SH la fel tot acolo ,eventual voi vb eu cu cineva care imi aduce mie niste chestii .
PS : e Last edition tongue.gif ala cu interiorul colorat (scaunele ) ! (nu mai merge semnu intrebarii la tastatura tongue.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.