![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 135 Joined: 30-July 07 From: Constanta Member No.: 1,047 Car: e12e21e23e24e30e31e32e38 Engine: m30 3.5 218CP ![]() |
Ea este "grettel" !!!!
-------------------- words like violence , break the silence ...
(oo=[][]=oo) Oo=[][]=oO (oo=U=oo) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 135 Joined: 30-July 07 From: Constanta Member No.: 1,047 Car: e12e21e23e24e30e31e32e38 Engine: m30 3.5 218CP ![]() |
Asa e. Momentan masina arata asa si asta e. Mainile mele nu le-am pus ca subiect de dezbatere si nici nu am cerut parearea cuiva . Nu cred ca este cineva de aici avizat pt a da sfaturi despre cum trebuie sa arate un bmw sau nu. Important cred ca trebuia sa fie altceva si nicidecum bascalia si asa zisa pasiune pt bmw. Din partea mea fiecare este indreptatit sa-si laude parerile despre sine si sa le si afiseze pe un forum public...
Nu ma intereseaza polemicile asa ca o sa rog pe cei care sufera atat de mult vazand imagini care nu plac dorintelor critice sa nu-si mai umple sufletul cu atata pasiune pt ceea ce ramane in final un argument : bmw-urile sunt masini frumoase pt cei care le detin si care investesc sa le tina in viata indiferent de varsta si valoarea lor fizica/vizuala . Multumiri criticilor in speranta ca ma voi putea bucura de pasiunea fiecaruia pt bmw cel putin atat de mult si de sincer cat ma bucur vazandu-le pe ale mele in curtea si in viata mea . Oricum o sa rog administratorul acestui site sa stearga toate topicurile mele , recunoscand ca nu stiu cum s-o fac personal . Cu respect . ![]() -------------------- words like violence , break the silence ...
(oo=[][]=oo) Oo=[][]=oO (oo=U=oo) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:54 AM |