![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 37 Joined: 5-February 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 607 Car: In cautare E23 Engine: 2.8-3.5L ![]() |
Cumpar BMW E23 cu dotari cat mai multe dotari si in stare buna(ca 745-u ala HighLine de pe forum neinmatriculat),inmatriculat,fara lucrari ce implica tinichigerie.
This post has been edited by raduch: Feb 5 2007, 12:50 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 1 Joined: 3-March 08 Member No.: 1,504 Car: E28 Engine: 3500 ![]() |
Cumpar BMW E23 cu dotari cat mai multe dotari si in stare buna(ca 745-u ala HighLine de pe forum neinmatriculat),inmatriculat,fara lucrari ce implica tinichigerie. Vand BMW 735iAL 1985, inmatriculata in RO, carte de identitate RO securizata, ITP valabil ABS, (EPS, ASR) Sistem Electr(on)ic de Control al Stabilitatii, Dif. Autoblocant, si multe alte optiuni necunoscute la noi Cutie automata (comoditate si consum mai mic in oras) + trei trepte de forward manuale (pentru condus sport sau in pante), aer conditionat, airbag, 4 geamuri electrice comandate si de la sofer si local, cu buton blocare de la sofer, usile spate au blocare de siguranta pentru copii, Trapa electrica, Pilot automat, Servo directie si frana computer bord, tapiserie piele Cordoba cu ventilatie Scaune cu incalzire lombara 2 trepte si pozitionare electrica in 8 directii pozitionarea electrica a tetierelor, inchidere centralizata incalzire apa stergatoare parbriz, incalzire broaste usi, oglinzi electrice heliomate incalzite, jante aliaj Mg, anvelope de iarna, 315000 Km nu consuma pic de ulei - tevi esapament albe Consum afara (chiar incluzand serpentine) 7-8 la 100Km, in Bucuresti e jale In regim Kick-down (pentru demaraj maxim la curse) scuipa lichid de servo pe la convertizor - la condus normal nu. Pompa servo 120bar noua + garnitura rezerva Discuri originale de frana noi; placute noi, furtune presiune noi si multe altele noi, Opţionale siguranţă: ABS; ESP; �nchidere centralizata; Servodirectie; Airbag; Opţionale motor: Tempomat; Opţionale confort: Geamuri electrice; Interior de piele; Interior lemn; Oglinzi electrice; Oglinzi �ncalzite; Radio ; Spate scaune ajustabil; Volan reglabil; Sistem audio; |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Consum afara (chiar incluzand serpentine) 7-8 la 100Km ... Nu vreau sa dau cu pietre dar ... esti sigur ca afara consuma numai 7 - 8 l ? ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Nu vreau sa dau cu pietre dar ... esti sigur ca afara consuma numai 7 - 8 l ? ![]() la relanti probabil ca da...dieselu meu consuma 7 extraurban,in conditiile in care motoru e rebucsat,segmentat,pompa centricubata,turbina merge,si am cutie manuala,...n-am mai auzit vrajeala mai mare ca asta, ca un 3500 benzina pe un e23 sa consume atit,e cam imposibil... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:13 AM |