Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar BMW 728i/735i/745i E23
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
raduch
Cumpar BMW E23 cu dotari cat mai multe dotari si in stare buna(ca 745-u ala HighLine de pe forum neinmatriculat),inmatriculat,fara lucrari ce implica tinichigerie.
io'sŪ
vezi la mine in semnatura!
si cateva despre masina poti sa vezi aici
adnic
QUOTE (raduch @ Feb 5 2007, 12:49 AM) *
Cumpar BMW E23 cu dotari cat mai multe dotari si in stare buna(ca 745-u ala HighLine de pe forum neinmatriculat),inmatriculat,fara lucrari ce implica tinichigerie.

Vand BMW 735iAL 1985, inmatriculata in RO, carte de identitate RO securizata, ITP valabil
ABS, (EPS, ASR) Sistem Electr(on)ic de Control al Stabilitatii, Dif. Autoblocant,
si multe alte optiuni necunoscute la noi
Cutie automata (comoditate si consum mai mic in oras) + trei trepte de forward manuale (pentru condus sport sau in pante), aer conditionat, airbag, 4 geamuri electrice comandate si de la sofer si local, cu buton blocare de la sofer, usile spate au blocare de siguranta pentru copii, Trapa electrica, Pilot automat, Servo directie si frana
computer bord, tapiserie piele Cordoba cu ventilatie
Scaune cu incalzire lombara 2 trepte si pozitionare electrica in 8 directii
pozitionarea electrica a tetierelor, inchidere centralizata
incalzire apa stergatoare parbriz, incalzire broaste usi,
oglinzi electrice heliomate incalzite,
jante aliaj Mg, anvelope de iarna,
315000 Km nu consuma pic de ulei - tevi esapament albe
Consum afara (chiar incluzand serpentine) 7-8 la 100Km, in Bucuresti e jale
In regim Kick-down (pentru demaraj maxim la curse) scuipa lichid de servo pe la convertizor - la condus normal nu.
Pompa servo 120bar noua + garnitura rezerva
Discuri originale de frana noi; placute noi, furtune presiune noi si multe altele noi,

Opţionale siguranţă:
ABS; ESP; �nchidere centralizata; Servodirectie; Airbag;
Opţionale motor:
Tempomat;
Opţionale confort:
Geamuri electrice; Interior de piele; Interior lemn; Oglinzi electrice; Oglinzi �ncalzite; Radio ; Spate scaune ajustabil; Volan reglabil; Sistem audio;
bartro
Daca e un E23 nu poate se aibe toate optiuni enumerate; daca e E32 e ceva gresit cu anul de fabriactie, ca au inceput in 86.
manole74
Pana nu vad poze nu ma pronunt sleep.gif

Io's, care semnatura??????????? blink.gif
TiL
Mda, conform realoem 735i s-a facut in oct si dec 1985, iL-ul s-a facut din '87.
io'sŪ
CITAT(adnic @ Mar 5 2008, 11:23 AM) *
Vand BMW 735iAL 1985

trebuie sa vad si eu asta ! pune poze !
sau L nu vine de la "LONG" ?

CITAT(manole74 @ Mar 5 2008, 03:56 PM) *
Io's, care semnatura??????????? blink.gif

tu ai vazut data in care am postat???? huh.gif

CITAT
date='Feb 5 2007, 11:39 AM' post='41478']
vezi la mine in semnatura!
si cateva despre masina poti sa vezi aici

CITAT(bartro @ Mar 5 2008, 12:26 PM) *
Daca e un E23 nu poate se aibe toate optiuni enumerate; daca e E32 e ceva gresit cu anul de fabriactie, ca au inceput in 86.

ba da ! (exceptand asr/esp)

cred ca trebuie facut topic nou, stiu ca raduch are un 750i e32 acum, nu l-am mai auzit cautand e23
nmg
QUOTE (adnic @ Mar 5 2008, 11:23 AM) *
Consum afara (chiar incluzand serpentine) 7-8 la 100Km ...

Nu vreau sa dau cu pietre dar ... esti sigur ca afara consuma numai 7 - 8 l ? smile.gif
bartro
QUOTE (io`s @ Mar 5 2008, 11:52 PM) *
ba da ! (exceptand asr/esp)

exact.
enculescusorin
CITAT(nmg @ Mar 6 2008, 01:07 PM) *
Nu vreau sa dau cu pietre dar ... esti sigur ca afara consuma numai 7 - 8 l ? smile.gif

la relanti probabil ca da...dieselu meu consuma 7 extraurban,in conditiile in care motoru e rebucsat,segmentat,pompa centricubata,turbina merge,si am cutie manuala,...n-am mai auzit vrajeala mai mare ca asta, ca un 3500 benzina pe un e23 sa consume atit,e cam imposibil...
io'sŪ
CITAT(sierra1771 @ Mar 6 2008, 04:32 PM) *
la relanti probabil ca da...dieselu meu consuma 7 extraurban,in conditiile in care motoru e rebucsat,segmentat,pompa centricubata,turbina merge,si am cutie manuala,...n-am mai auzit vrajeala mai mare ca asta, ca un 3500 benzina pe un e23 sa consume atit,e cam imposibil...

sml (1).gif

eu nu am vrut sa ma bag, am avut e23 cu 3.5 si stiu cat consuma, dar.........
manole74
Acum cateva zile m-am trezit cu un e-mail de la adnic, in care erau cateva poze cu 735-ul si un pret informativ 4000 lei. Poate mai este cineva interesat de masina..............
bartro
QUOTE (manole74 @ Mar 17 2008, 09:18 PM) *
Acum cateva zile m-am trezit cu un e-mail de la adnic, in care erau cateva poze cu 735-ul si un pret informativ 4000 lei. Poate mai este cineva interesat de masina..............

Foarte interesanta masina. De cand nu mai caut, au inceput sa apare e23-uri sad.gif
ionusunt
kinky ! laugh.gif
marfa masina !rau !
ledocteur
wub.gif pacat ca n-am 4000 de lei. daca accepta lei vechi o iau laugh.gif
316i
Mult prea misto masina...Airbag, scaune electrice... celb (4).gif
alex230ro
incerc sa ajuing azi sa o vad smile.gif
TiL
Hai cine vrea sa-si faca de lucru la vapor? biggrin.gif Am vrut sa merg si eu sa o vad, dar cred ca o sa-l asist doar pe alex la vizita. Nu mai am putere sa ma apuc de alta masina.
Sportivu
L-am luat eu asta seara! wub.gif Multumesc robert_tzara pentru ajutor! Il recomand, este un baiat de nota 10, extrem de promt si de corect!
Mihai_AMD
CITAT(bartro @ Mar 5 2008, 12:26 PM) *

mare parte din cele enumerate le confirm,am bibilit-o eu si...
poate ASR ala sau ESP nush ce zicea ca are dar si daca ar avea nu stiu unde sa ma uit biggrin.gif
raduch
Nu-mi vine sa cred ca mi-am cautat atata timp un E23 ca si asta si nu am gasit,iar acuma cand s-a vandut am vazut ca a existat asa ceva la vanzare de curand.Asa ghinion cum am eu mai rar vezi sad.gif .De fiecare data cand posta cineva un reply la post-ul meu primeam instiintare pe mail,acum cand cand s-a postat in legatura cu 735-ul nu am primit nimc.Nu mai stie nimeni un E23 cu dotari de genul astuia?Daca stie cineva sa imi dea un PM,merci
raduch
Salutare!Nu se mai aude nimic de vreun E23 de vanzare,mai dotat(in genul celui pe care il avea ADNIC)?Eu sunt tot in cautare,de fapt de ceva timp nu am mai cautat,dar m-a apucat iarasi de cateva zile si m-am apucat de cautat smile.gif .Nu e obligatoriu sa fie bibelou,ma intereseaza interiorul sa fie in stare buna si functional si bineinteles inmatriculata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.