IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Antigel cu fitze
arayas
post Mar 3 2008, 12:04 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 1,480
Car: E36
Engine: 1.6 105cp

Am un 316i din 93 si cand l-am luat am vazut ca nu prea se omoara cu caldura. Practic, fiind frig apa abia trecea un pic de albastru. Mi-am zis ca nu are termostat. Am facut cu ea vreo 400 de km apoi am vrut sa-i pun termostat. Surprise! Cand am desfacut "saxofonul" de plastic unde e montat termostatul, acesta chiar era prezent numai ca avea o problema: urechile care il tin agatat in acel "saxofon" erau rupte si probabil cazusera in blocul motor, iar termostatul statea agatat in axul sau central. Aici intervine alta nebuloasa: am dat termostatul jos ca sa nu se duca si el in bloc si am montat totul la loc, in asteptarea pieselor necesare. Numai ca acum, motorul se supraincalzeste pana-n rosu. Ce mama...?! FARA termostat urca temperatura? Nu stiu ce sa mai inteleg...poate ma dumiriti. Merci in avans.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
arayas
post Mar 3 2008, 02:37 PM
Post #2

0% BMW corupt

Member No.: 1,480
Car: E36
Engine: 1.6 105cp

Deci sa inteleg ca daca Nu are termostat se incalzeste apa axcesiv? Eu intreb pentru ca, in general, daca dai termostatul jos, apa umbla libera si motorul merge "la rece". sa fie altfel la BMW? Nu de alta dar ar fi bine!

+Quote Post
Rares
post Mar 3 2008, 03:51 PM
Post #3

55% BMW corupt

Member No.: 1,066
Car: E39
Engine: e12

QUOTE (arayas @ Mar 3 2008, 02:37 PM) *
Deci sa inteleg ca daca Nu are termostat se incalzeste apa axcesiv? Eu intreb pentru ca, in general, daca dai termostatul jos, apa umbla libera si motorul merge "la rece". sa fie altfel la BMW? Nu de alta dar ar fi bine!

Faza cu termostatul dat jos vara e o prostie. Temostatul ajuta atat la incalzirea, cat si la racirea motorului.
Daca ai auzit de la nenea Sandu, mecanic in spatele blocului, sa dai termostatul jos vara.... el se referea la Daciile alea mai vechi: cand vine vara, isi dau oamenii jos termostatul... conf (9).gif

Si, intr-adevar, poate ca urechile rupte de la termostat infunda undeva, ceva,,,

--------------------
I can take you there faster....

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 01:14 AM