![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 18-February 08 Member No.: 1,480 Car: E36 Engine: 1.6 105cp ![]() |
Am un 316i din 93 si cand l-am luat am vazut ca nu prea se omoara cu caldura. Practic, fiind frig apa abia trecea un pic de albastru. Mi-am zis ca nu are termostat. Am facut cu ea vreo 400 de km apoi am vrut sa-i pun termostat. Surprise! Cand am desfacut "saxofonul" de plastic unde e montat termostatul, acesta chiar era prezent numai ca avea o problema: urechile care il tin agatat in acel "saxofon" erau rupte si probabil cazusera in blocul motor, iar termostatul statea agatat in axul sau central. Aici intervine alta nebuloasa: am dat termostatul jos ca sa nu se duca si el in bloc si am montat totul la loc, in asteptarea pieselor necesare. Numai ca acum, motorul se supraincalzeste pana-n rosu. Ce mama...?! FARA termostat urca temperatura? Nu stiu ce sa mai inteleg...poate ma dumiriti. Merci in avans.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
posibil ca urechile rupta sa fi infundat circuitul de racire
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:22 AM |