![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
masina e asta.. majoritatea o stiti
![]() azi noapte mi-au furat oglinda de la sofer desi avea numarul de inmatriculare pe ea ![]() cred ca era intuneric si nu l-au vazut.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
sa imi spui si mie cum ai dat-o jos ca si eu vreau sa imi fac nasul negru
![]() Frumoase proiectoarele, sa le faci poze ca vreau sa vad si eu cum arata pe masina . Faruri originale ar fi mers, cele cu interior si cu lupa . Ce raport ai la blocantul de pe masina ? FUGE MASINA ? ![]() Eu inca sunt intre a vinde masina si a-mi lua alt bmw mai nou sau sa o pastrez si sa o fac frumoasa . ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Un "sa o stapanesti sanatos, Florine" si de la mine
![]() Inca nu imi vine sa cred ca am ramas fara pisica, ma consoleaza gandul ca e la tine si ca am vazut-o aproape zilnic in ultima saptamana ![]() Legat de faruri.. da, nici io nu am fost incantat prea tare de ele, dar am ales intre astea (cam 'kitch') si alea negre de la In-Pro (cam 'cheap') ![]() Cele stock chiar nu mai imi plac, nu stiu ce va tot dati in vānt dupa ele.. ![]() Florin, cand / daca vrei sa le schimbi - io as lua tot cu semnal incorporat, E36-le chiar are un bot modern si merg fara sa-ti faci probleme de 'puritate'.. Iar daca pui negre va trebui sa iei si proiectoare negre - am mai vb de asta.. @walde: LSD-ul e cel de diesel 2.56:1 - asa o vrut Florin - cel de 3.25 a fost refacut / mutat in diff-ul original al masinii; daca intereseaza pe cineva.. just ask E diferenta f mare intre cele 2 diff-uri - se pierd cam 2" pe 0-100 si cam inca 2" de la 100 la 200km/h @florin: de ce nu iti pastrezi numarul de pe urs? -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 10:46 PM |