![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Spuneti ce mai vedeti pe strazile noastre...
![]() Incep eu cu o intamplare amuzanta... Eram aseara la Spring Time-ul de la Victoriei. Eram la o masa langa geam, exact in dreptul masinii.. Vad pe unul cu un Golf 4 ca ii da tare pe straduta aia (cea paralele cu pasajul)... pune frana brusc si da in spate sa faca parcare.. Bineinteles ca la cat de zmeu era, pe langa faptul ca mai avea 1metru si ceva pana la bordura se opreste cu spatele in masina mea.. Ma duc repede la el, ii zic, la care el foarte mirat: "ce, ti-am lovit-o?".. eu zic ca da, ca am vazut dinauntru.. El o tinea una si buna ca nu.. Ne ducem noi in spate, a mea nu patise nimic. II zic: "da zgarietura asta de la ce e?" (avea o zgarietura de 30-40cm pe bara, de la bara mea). Cand o vede imi zice: "ah.. se pare ca ti-am lovit-o da sa mor de am simtit" Am plecat inauntru, da m-am amuzat foarte tare.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
www.ejante.ro ![]() ![]() Group: Members Posts: 273 Joined: 26-November 05 Member No.: 108 Car: E60 Engine: 2.5 177cp ![]() |
QUOTE (mertan) daca va arat ce am vazut eu azi cu ochii mei nu va vine sa credeti.
ma deplasam in spatele unei solentze. deodata masina vrea sa parcheze( dupa cum se vede in poze, avea loc berechet). am zis ca nu vad bine. ca is chior. nu stiu cum pana mea deodata masina e pe gard suspendata, cu rotile in aer. la volan o femeie de vreo 50 de ani. am zis ca nu vad eu bine. dar era si instructorul langa mine si mai era si un martor in spate. am scos repede camera(cam tarziu ca poza e facuta dupa 30 de secunde). va imaginatzi ce show de show era acolo. am ras de mi-au dat lacrimile. mi-am facut cruce. nu nio venit sa cred. aaa si inca ceva. masina mai are si portiera oleaca indoita. asta explica tot. repet. inainte de a face poza masina era mult mai sus, pe gardu ala. instructoru imi zicea sa plec deacolo ca poate se urca si pe mine. mai oameni buni. dar daca era pe dn2 sau in alta parte. aici era lejer. sau undeva unde era aglomerat. in piata undeva. astia trebuie impuscati. naveta spatiala din spate ce e? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 12:42 PM |