![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
masina e asta.. majoritatea o stiti
![]() azi noapte mi-au furat oglinda de la sofer desi avea numarul de inmatriculare pe ea ![]() cred ca era intuneric si nu l-au vazut.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
vrea domnu iulika sa tina numarul, si sincer nu prea imi place.. defapt pe mine nu ma intereseaza ce nr am.. oricum o sa iau din ala la rand
![]() Chiar azi am cautat pe ebay.com si pe .de si n-am gasit ca astea.. dar vezi ca sunt mai multe modele care seamana intre ele. Eu vreau exact ca alea din linkul de mai sus care sunt ca alea de pe m3 e36.. mai sunt unele cu 2 brate paralele, unele cu o gaura rotunda intre brate, etc.. Vara asta cred ca cu jantele astea merg.. nu sunt o prioritate. ![]() Normal ca o s-o las cat mai stock.. stopuri as vrea ori gen M3, ori cu leduri.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 06:22 AM |