![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Nu stiu cum sa zic ce vreau sa zic.. Dar sunt sigur ca veti intelege voi despre ce e vorba.
O sa imi vopsesc masina in primavara. Si pana atunci, as vrea sa imi fac rost de un "kit de caroserie" sa ii zic asa, pt E12. Ma intereseaza spoiler fata/spate si praguri, daca exista. Nu vreau tiganii de genul http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...ie-xx95732.html (wez, nu te supara pe mine), nici alt gen spoilere care sa le leg cu sarma, sa dau gauri nu-atiu-pe-unde sa le pot prinde pe masina, etc. Masina imi e intr-o stare foarte apropiata de cum a iesit din fabrica din punct de vedere al originalitatii si as vrea sa o tin tot asa. Singurul lucru care l-am schimbat si nu e original BMW sunt aripile fata stanga/dreapta. Am schimbat vascocupla si am pus originala (650 lei de la reprezentanta), lant pompa ulei original, etc. Pana si inelele alea de cauciuc de la toba esapament le-am comandat de la reprezentanta. Poate multi o sa zica sa sunt un pic "ticnit", dar asta e... Caut ceva de genul asta: http://bmwfans.info/original/E12/Lim/525-M...51/ill-51_2757/
Attached File(s)
-------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
cred ca ar fi singura ta solutie....sa faci comanda de afara fiindca aici e aproape imposibil de gasit....
bafta |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
cred ca ar fi singura ta solutie....sa faci comanda de afara fiindca aici e aproape imposibil de gasit.... bafta Da, ai dreptate. Problema e ca la Alpina exista doar spoiler fata pt e12. Nu au praguri si spoiler spate. Si, sincer, oricat de frumos ar fi spoilerul fata, nu imi place cum ar arata pe masina, fara praguri si spoiler spate. Va fi fata masinii foarte joasa in comparatie cu restul, ca sa zic asa. Ca si cum ceva ar lipsi. Sa nu ma intelegi gresit, spoilerul Alpina e super ok si imi place. Dar... Deocamdata stau cu ochii pe E-bay. Problema ar fi ca nu sunt priceput p-acolo si tare mi-i frica sa nu ratez vreo ocazie... -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 02:49 AM |