Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kit caroserie E12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Rares
Nu stiu cum sa zic ce vreau sa zic.. Dar sunt sigur ca veti intelege voi despre ce e vorba.

O sa imi vopsesc masina in primavara. Si pana atunci, as vrea sa imi fac rost de un "kit de caroserie" sa ii zic asa, pt E12. Ma intereseaza spoiler fata/spate si praguri, daca exista. Nu vreau tiganii de genul http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...ie-xx95732.html (wez, nu te supara pe mine), nici alt gen spoilere care sa le leg cu sarma, sa dau gauri nu-atiu-pe-unde sa le pot prinde pe masina, etc.

Masina imi e intr-o stare foarte apropiata de cum a iesit din fabrica din punct de vedere al originalitatii si as vrea sa o tin tot asa. Singurul lucru care l-am schimbat si nu e original BMW sunt aripile fata stanga/dreapta. Am schimbat vascocupla si am pus originala (650 lei de la reprezentanta), lant pompa ulei original, etc. Pana si inelele alea de cauciuc de la toba esapament le-am comandat de la reprezentanta. Poate multi o sa zica sa sunt un pic "ticnit", dar asta e...

Caut ceva de genul asta: http://bmwfans.info/original/E12/Lim/525-M...51/ill-51_2757/
bartro
Am vazut un E12 in buc. cu spoilere fata - spate BBS parca, sau Zender. Arate chiar bine, Avea si praguri, nu stiu ce marca. O sa vad daca mai am poze acasa.
Rares
QUOTE (bartro @ Jan 11 2008, 11:24 AM) *
Am vazut un E12 in buc. cu spoilere fata - spate BBS parca, sau Zender. Arate chiar bine, Avea si praguri, nu stiu ce marca. O sa vad daca mai am poze acasa.

Te rog, daca gasesti pozele, pune-le sa le vad.
As fi happy daca as gasi BBS, fiindca la un moment dat si jentile tot BBS o sa vreau sa pun. Numai sa vina odata primavara asta, ca deja ma enerveaza iarna si lipsa de inactivitate la garaj pe care o presupune. sad.gif(
bartro
QUOTE (Rares @ Jan 11 2008, 11:35 AM) *
Te rog, daca gasesti pozele, pune-le sa le vad.
As fi happy daca as gasi BBS, fiindca la un moment dat si jentile tot BBS o sa vreau sa pun. Numai sa vina odata primavara asta, ca deja ma enerveaza iarna si lipsa de inactivitate la garaj pe care o presupune. sad.gif(

Asta am gasit prin mail-uri. Vezi bucata de spoiler si un prag. Nu stiu daca mai am poze.
Rares
QUOTE (bartro @ Jan 11 2008, 11:57 AM) *
Asta am gasit prin mail-uri. Vezi bucata de spoiler si un prag. Nu stiu daca mai am poze.

DA, asa ceva vreau. biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (Rares @ Jan 11 2008, 12:20 PM) *
DA, asa ceva vreau. biggrin.gif

numa ca nenea cu 528iul ala e un nebun....
ai putea sa te uiti pe ebay daca ai cum sa o rezolvi cu adusul aici.o lama daia alpina ar da meserie.
Rares
QUOTE (ionusunt @ Jan 11 2008, 03:01 PM) *
ai putea sa te uiti pe ebay daca ai cum sa o rezolvi cu adusul aici.o lama daia alpina ar da meserie.

Da, mi-a zis Bart ca e cam greu de discutat cu individul ala...
Cu e-bay-ul, nu stiu ce sa zic... nu am cont, nu am intrat niciodata...
O sa incerc si acolo.
Oricum, am mai anuntat in stanga-dreapta ca imi caut....
sa vedem, poate sare iepurasul de undeva...
Rares

AM dat mail la reprezentanta BMW sa cer pret pt spoiler motorport si pt vinyluri //M
Sunt foarte curios.

Aici e link-ul cu "chestii", daca e cineva interesat.
http://bmwfans.info/original/E12/Lim/525-M.../1979/06/mg-51/
Mihai_AMD
Si eu am cautat si am gasit biggrin.gif kit dar e pe un e28.nu e problema ca prinderi sunt la fel in principiu.e bbs cum am si jantele.are spoiler fata spate,praguri si eleron.problema e ca omu e ff nehotarat,azi il da,maine ca nu il mai da..sa ma mai tin de capu lui..cat ai dat pe inelele de la toba?
ionusunt
QUOTE (Rares @ Jan 11 2008, 03:39 PM) *
AM dat mail la reprezentanta BMW sa cer pret pt spoiler motorport si pt vinyluri //M
Sunt foarte curios.

Aici e link-ul cu "chestii", daca e cineva interesat.
http://bmwfans.info/original/E12/Lim/525-M.../1979/06/mg-51/

acolo vad ca scrie ca inca se mai face ,mai putin niste cleme cu care se prinde pe lateral.dar pretul e taricel-300 euro blink.gif .bine...tinand cont ca la urs bara fata mtec 2 cu fusta si toate clipsurile e peste 600 de euro,merita .
Rares
QUOTE (db85amd @ Jan 11 2008, 05:08 PM) *
cat ai dat pe inelele de la toba?

Pozitia 13 = 15 lei (si merita toti banii)
Rares

Am gasit ceva frumos si am crezut ca ar trebui sa impart si cu voi... biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Rares
Va cer o parere:
Cat credeti ca ar valora un body kit complet de e12 BBS ?
spoiler fata/spate si praguri ?

Asa de curiozitatea mea personala, fiindca s-ar putea sa fi gasit la cineva si nu am idee la cati bani se poate invarti asa ceva. Si nu vreau sa ofer nici prea mult, nici prea putin, sa se supere omu` pe mine.

Mentionez ca starea kit-ului inca nu o cunosc nici eu.

Mersi.
Rares
^^^ UP ^^^
Rares
^^^ UP ^^^
manole74
Ca idee generala, cand am luat elementele M-tehnic, bara de spate a fost 200 lei, bara fata cam 100 de E si eleronul 150 roni. Una peste alta cam 200 de E, dar tine cont de faptul ca le-am luat disparate! Probabil daca iei tot kitul de la cineva,pretul e discutabil........ Nu mai pun la socoteala starea in care se gasesc, care influenteaza decisiv pretul! Succes
ionusunt
KITUL BBS E MARFA MAXIM 200 EURO DACA E BUN
Rares
QUOTE (ionusunt @ Feb 13 2008, 10:44 AM) *
KITUL BBS E MARFA MAXIM 200 EURO DACA E BUN
Mersi de info. Sper sa gasesc la cineva kit BBS sau Zender (as prefera BBS), cineva care sa nu vrea "tz" sute de euro biggrin.gif . Daca nu, si un spoiler fata Alpina ar merge.
numa ca nenea cu 528iul ala e un nebun....ai putea sa te uiti pe ebay daca ai cum sa o rezolvi cu adusul aici.o lama daia alpina ar da meserie.
Daca ma enervez foarte tare, imi comand un spoiler ALPINA nou-noutz, direct de la mama lui de acasa (mersi Bart pt idee). Ma costa vreo 350 euro, cu transport inclus. Am dat mail la o reprezentanta Alpina in "Gioimany" si m-am mirat sa aflu ca inca sunt piese noi de e12. Spoiler, maciulie schimbator, telescoape, arcuri, volane, etc. Din pacate, Alpina "stripes" de e12 nu mai sunt in productie si nici in stoc. sad.gif(
haifisch
cred ca ar fi singura ta solutie....sa faci comanda de afara fiindca aici e aproape imposibil de gasit....

bafta
Rares
QUOTE (haifisch @ Feb 13 2008, 04:50 PM) *
cred ca ar fi singura ta solutie....sa faci comanda de afara fiindca aici e aproape imposibil de gasit....

bafta

Da, ai dreptate. Problema e ca la Alpina exista doar spoiler fata pt e12. Nu au praguri si spoiler spate. Si, sincer, oricat de frumos ar fi spoilerul fata, nu imi place cum ar arata pe masina, fara praguri si spoiler spate. Va fi fata masinii foarte joasa in comparatie cu restul, ca sa zic asa. Ca si cum ceva ar lipsi. Sa nu ma intelegi gresit, spoilerul Alpina e super ok si imi place. Dar...

Deocamdata stau cu ochii pe E-bay. Problema ar fi ca nu sunt priceput p-acolo si tare mi-i frica sa nu ratez vreo ocazie...
haifisch
sper sa ai mai mult noroc decat mine cautand pt E28-ul meu smile.gif

ma rog....eu nu ma uit pe ebay....tot sper ca o sa gasesc pe aici ceva...
xander
http://www.westcoastcustomparts.com/pb/wp_...492494012748404
preturi la bodykit
Rares
sad.gif up
Rares

Up again
Rares
Up!

Caut body-kit complet e12 BBS sau Zender. Sau front spoiler Alpina.
Prefer BBS, din cauza jentilor.
Si daca aveti parti din body-kit, lasati-mi PM.
florin83
up
manole74
Multumesc!

Ca sa nu mai deschid alt topic pe aceeasi tema, o reiau.......
Daca are cine stiinta vreun kit original de E12 BBS/Zender/Hartge/Kamei/Alpina/etc, va rog sa dea un semn de viata.Bart ,mai stii ceva de masina cu kitul BBs careia i-ai postat pozele?
bartro
Zace tot acolo cred, nu e disponibil banuiesc.
Sportivu
Manole, te duc eu la cineva cu un E12 mistoc de vanzare plin de chestii misto, e un donator excelent biggrin.gif
manole74
E ce vorbeam noi odata???? Ce are masina? Kit exterior/interior/Scheel/Recaro?
bartro
QUOTE (manole74 @ Dec 20 2009, 06:31 PM) *
E ce vorbeam noi odata???? Ce are masina? Kit exterior/interior/Scheel/Recaro?

manole74
Motorsport..........hmm , de unde pleasca asta??
lucian
QUOTE (manole74 @ Jan 13 2010, 12:01 PM) *
Motorsport..........hmm , de unde pleasca asta??

nr. vechi de Franta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.