![]() |
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
Cumpar trigger pt e36, sa nu fie indoit, il vreau in perfecta stare fiindca al meu a prins rugina ( vopsitorie de calitate ) .
Tre sa fie cu " gauri " pt nari mici . Nu conteaza culoarea fiindca il revopsesc . Multumesc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 497 Joined: 24-January 07 Member No.: 564 Car: e36 Engine: 2.5 24v ![]() |
pfs, sorry, ma refeream la masca pe care vine prins nasul . Stiam ca se numeste triegger sau ceva de genu, anyway, are cineva ? Chiar am nevoie ca mi-a aparut rugina, pe masca mea turceasca . Ma refeream la piesa #21 . Multumesc si scuze pt inducerea in eroare . Astept oferte cat de cat ok.
offtopic: care e diferenta dintre e36 cu facelift si fara? cand a aparut faceliftul? prin 94 a aparut pisica cu airbag in dreapta ( cu bordul plin ) si prin 96 faceliftul adica " nasul " de la pisica e un pic mai mare decat cel normal . Nu am poze momentan, dar uitate la B 99 SNK ca el are nasul mare de pisic .
This post has been edited by walde: Feb 9 2008, 12:48 AM |
|
|
![]() ![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 142 Joined: 30-November 06 From: BUCURESTI Member No.: 481 Car: e 30 Engine: m5 e34-316cp+nos=490 ![]() |
pfs, sorry, ma refeream la masca pe care vine prins nasul . Stiam ca se numeste triegger sau ceva de genu, anyway, are cineva ? Chiar am nevoie ca mi-a aparut rugina, pe masca mea turceasca . Ma refeream la piesa #21 . Multumesc si scuze pt inducerea in eroare . Astept oferte cat de cat ok. prin 94 a aparut pisica cu airbag in dreapta ( cu bordul plin ) si prin 96 faceliftul adica " nasul " de la pisica e un pic mai mare decat cel normal . Nu am poze momentan, dar uitate la B 99 SNK ca el are nasul mare de pisic . am si piesa 21 la 200 lei sh dar originala....0723.77.67.67 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:12 PM |