Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar trigger E36
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
walde
Cumpar trigger pt e36, sa nu fie indoit, il vreau in perfecta stare fiindca al meu a prins rugina ( vopsitorie de calitate ) .

Tre sa fie cu " gauri " pt nari mici . Nu conteaza culoarea fiindca il revopsesc .

Multumesc
Shark
Scuze ca "nu ma pricep", dar ce-i aia trigger? Cum adica cu gauri pt "nari mici"???
Vorbim despre o masina?
alexb32
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=41&fg=10
Se refera la piesa #21
io'sŪ
pai aia e masca, tragger este piesa 14 pe care sunt prinse radiatoarele, farurile etc
induceti lumea in eroare cu denumirile astea wink.gif
alexb32
asa stiam si eu ca trigger este piesa #14, dar walde a specificat ca trebuie sa fie fara face-lift ....deci am dedus ca se refera la masca.
georgem
Cu "trigger" induci programatorii in eroare...
florin83
offtopic: care e diferenta dintre e36 cu facelift si fara? cand a aparut faceliftul?
bartro
QUOTE (georgem @ Feb 8 2008, 09:07 AM) *
Cu "trigger" induci programatorii in eroare...

Mie personal cu RFT.
Shark
Absolut bestiala faza asta. Sunt deja 8 posturi (cu asta 9) si habar n-avem ce vrea omul.

Nu se mai intelege om cu toavaras ....

Deci intr-adevar e foarte folositoare exprimarea asta cu trigger ... lgh (24).gif
da_joint
de ce nu cumperi una noua?e in jur de 1,5 mil +/- aftermarket
316i
E 1.5mil turceasca. Nu pica la nici o linie.
stapanul ursilor
am eu tragar in perfecta stare la 100 euro original bine inteles de pe o masina de germania.....
walde
pfs, sorry, ma refeream la masca pe care vine prins nasul . Stiam ca se numeste triegger sau ceva de genu, anyway, are cineva ? Chiar am nevoie ca mi-a aparut rugina, pe masca mea turceasca . Ma refeream la piesa #21 . Multumesc si scuze pt inducerea in eroare . Astept oferte cat de cat ok.
QUOTE (florin83 @ Feb 8 2008, 09:24 AM) *
offtopic: care e diferenta dintre e36 cu facelift si fara? cand a aparut faceliftul?
prin 94 a aparut pisica cu airbag in dreapta ( cu bordul plin ) si prin 96 faceliftul adica " nasul " de la pisica e un pic mai mare decat cel normal . Nu am poze momentan, dar uitate la B 99 SNK ca el are nasul mare de pisic .
io'sŪ
QUOTE (florin83 @ Feb 8 2008, 09:24 AM) *

in 96 au schimbat putin narile, mie personal mi se par mai urate cele de facelift (gusturi...!) si odata cu asta au renuntat la faruri cu lupa , nimic serios dupa parerea mea si parca a fost redesenat si spoilerul din fata..
odata cu facelift au schimbat si motoarele (parca), au introdus M52 (323/328)

uite o poza cu facelift, chiar daca e un compact iti dai seama usor de modificari

florin83
marginea narilor e putin mai lata parca, nu? huh.gif
alta diferenta nu vad
intradevar nu e cine stie ce diferenta smile.gif
de motoare, airbag-uri, ews, etc.. stiam biggrin.gif
stapanul ursilor
QUOTE (walde @ Feb 9 2008, 12:48 AM) *
pfs, sorry, ma refeream la masca pe care vine prins nasul . Stiam ca se numeste triegger sau ceva de genu, anyway, are cineva ? Chiar am nevoie ca mi-a aparut rugina, pe masca mea turceasca . Ma refeream la piesa #21 . Multumesc si scuze pt inducerea in eroare . Astept oferte cat de cat ok. prin 94 a aparut pisica cu airbag in dreapta ( cu bordul plin ) si prin 96 faceliftul adica " nasul " de la pisica e un pic mai mare decat cel normal . Nu am poze momentan, dar uitate la B 99 SNK ca el are nasul mare de pisic .

am si piesa 21 la 200 lei sh dar originala....0723.77.67.67
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.