![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
in caz ca aveti nevoie sau cineva are nevoie. www.eye.ro
eu am fost operat ieri dim la ei de cataracta acuta. recomand clinica e scumpicel dar cand e vb de ochi merita. soo sper sa nu aveti nevoie. This post has been edited by INTERCEPTOR: Feb 5 2008, 03:47 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Si eu am auzit ca sunt buni, dar sunt si neseriosi. Sora sotiei mele suferea de miopie de mica, si s-a operat la ei acum 1 an si ceva. N-a fost ieftin, cam 1000 de Euro de ochi, deci 2000 Euro. Ar fi trebuit ca in urma operatiei sa vada normal, insa nu s-a intamplat asa. La consulturile ulterioare operatiei i-au spus ca are fundul ochiului afectat, probabil dinainte de nastere din cauza unor medicamente luate de mama in timpul sarcinii si ca n-o sa vada niciodata bine. Totusi, inainte de operatie nu i-au spus lucrul asta, abia dupa ce au operat-o si au luat banii au spus.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
da urat ce mi spui.mie mi au zis ca nua m mari sanse sa vad perfect.da vad mai bien decat ma asteptam eu .de fapt nu ma asteptam la nimic.da sunt happy..trebuia sa i spuna inainte.poate nu mai dadea bani degeaba.oricum sunt mai buni si au aparataura mai buna ca alte clinici.eu nu am nici un interes sa le fac publicitate.am zis ca poate are cineva nevoie vre o data. oricum un cabinet bun este la pasaj la bucur obor este o doamna doctor de la spitalul militar.da acolo face doar consultatii si cam atata .acuma o sa mi pun ochelari .damm o sa arat ca dracu
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th October 2025 - 12:17 AM |