Help - Search - Members - Calendar
Full Version: clinica pt ochi
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
INTERCEPTOR
in caz ca aveti nevoie sau cineva are nevoie. www.eye.ro
eu am fost operat ieri dim la ei
de cataracta acuta. recomand clinica
e scumpicel
dar cand e vb de ochi merita. soo sper sa nu aveti nevoie.
316i
A deci acuma ne vezi mai bine? biggrin.gif
INTERCEPTOR
acuma vad mai bine care imi e prieten si care nu.acuma o sa filtrez mai multi .
georgem
Si eu am auzit ca sunt buni, dar sunt si neseriosi. Sora sotiei mele suferea de miopie de mica, si s-a operat la ei acum 1 an si ceva. N-a fost ieftin, cam 1000 de Euro de ochi, deci 2000 Euro. Ar fi trebuit ca in urma operatiei sa vada normal, insa nu s-a intamplat asa. La consulturile ulterioare operatiei i-au spus ca are fundul ochiului afectat, probabil dinainte de nastere din cauza unor medicamente luate de mama in timpul sarcinii si ca n-o sa vada niciodata bine. Totusi, inainte de operatie nu i-au spus lucrul asta, abia dupa ce au operat-o si au luat banii au spus.
INTERCEPTOR
da urat ce mi spui.mie mi au zis ca nua m mari sanse sa vad perfect.da vad mai bien decat ma asteptam eu .de fapt nu ma asteptam la nimic.da sunt happy..trebuia sa i spuna inainte.poate nu mai dadea bani degeaba.oricum sunt mai buni si au aparataura mai buna ca alte clinici.eu nu am nici un interes sa le fac publicitate.am zis ca poate are cineva nevoie vre o data. oricum un cabinet bun este la pasaj la bucur obor este o doamna doctor de la spitalul militar.da acolo face doar consultatii si cam atata .acuma o sa mi pun ochelari .damm o sa arat ca dracu
georgem
Da, sunt buni si stiu ca au aparatura buna, si eu m-am consultat la ei acum cativa ani ca ma durea capul de la stat cu ochii in monitor toata ziua. Si sotia mea tot acolo s-a consultat si i-au prescris ochelari foarte bine, dupa ce in alta parte nu depistasera ca in afara de miopie mai are si cilindru (daca-mi amintesc bine) si o durea capul de la ochelari.
Numai ca e bine sa stie cine se opereaza acolo ca e bine sa-i traga de limba inainte, ca nu spun multe lucruri inainte de operatie, si sa nu aiba surprize.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.