![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 142 Joined: 30-November 06 From: BUCURESTI Member No.: 481 Car: e 30 Engine: m5 e34-316cp+nos=490 ![]() |
pt detalii astept mesajele voastre sa imi spune-ti ce va trebuie ca trtebuie sa scriu mult rau si uit din ele daca ma apuc eu sa scriu ce piese am.................sau la tel 0723.77.67.67
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
Te mai gandesti un pic la preturi?? Mi se par un pic cam mari tinand cont ca tot aici am gasit scaune de coupe + banchete din piele alba Recaro la 250 Euro iar pe alt forum am gasit scaune e46 + banchete din semi piele + ca scaunele erau electrice cu memorii. Daca mai scazi la pret vb daca nu, imi pare rau.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 142 Joined: 30-November 06 From: BUCURESTI Member No.: 481 Car: e 30 Engine: m5 e34-316cp+nos=490 ![]() |
Te mai gandesti un pic la preturi?? Mi se par un pic cam mari tinand cont ca tot aici am gasit scaune de coupe + banchete din piele alba Recaro la 250 Euro iar pe alt forum am gasit scaune e46 + banchete din semi piele + ca scaunele erau electrice cu memorii. Daca mai scazi la pret vb daca nu, imi pare rau. unde sunt anunturile alea ca sa vada si ochiul meu? nu are de ce sa iti para rau ca de vreo 10 ani de zile de cand tot dezmembrez bmw-uri si pana in ziua de astazi nu am ramas cu piese care sa nu se vanda,poate nimicuri...dar in fine arata-mi anunturile de care faceai referire si mai discutam......[size="3"][/size][color="#0000FF"][/color] |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
unde sunt anunturile alea ca sa vada si ochiul meu? nu are de ce sa iti para rau ca de vreo 10 ani de zile de cand tot dezmembrez bmw-uri si pana in ziua de astazi nu am ramas cu piese care sa nu se vanda,poate nimicuri...dar in fine arata-mi anunturile de care faceai referire si mai discutam......[size="3"][/size][color="#0000FF"][/color] Uite unul din anunturi cu scaunele Recaro de urs este asta http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4201 si celalalt anunt este http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...8&hl=scaune . Am incercat in seara asta si nu se potrivesc scaunele de pe E36 pe E30. Te gandesti si daca mergi mai jos cu pretul ne auzim la tel daca nu vanzare buna. Te salut |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 02:13 PM |