Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand multe piese de bmw e34 si e36
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
stapanul ursilor
pt detalii astept mesajele voastre sa imi spune-ti ce va trebuie ca trtebuie sa scriu mult rau si uit din ele daca ma apuc eu sa scriu ce piese am.................sau la tel 0723.77.67.67
stapanul ursilor
ca sa nu mai deschid alt topic si profit de acesta sa anunt urmatoarele:
dezmembrez bmw 325-24v coupe din 1993,motorul este montat pe masina si se poate asculta si face proba,functioneaza impecabil
8 usi de e36 modelul in 4 usi
haion de e36
usi de e34 4 bucati
macarale electrice de e36 coupe ambele
macarale electrice fata+spate de e34
pompa servo frana de m5 e34
caseta directie m5 e34 se poate monta pe orice e34
suspensie cu autoleveling spate de m5 e34 de asemenea se poate monta pe orice e34
pompe de servo directie de m3 e36 si 325 tds e36
caseta de directie de e36
abs complet pt e36 si m3 e36
abs complet pt m5 e34
punte spate m5 e34 complet cu planetare si cu grup autoblocant
foarte multe elemente de interior plastice de e34 si e36
daca va intereseaza ceva anume si nu gasiti enumerat printre randurile scrise de mine nu evitati sa intrebati ca mai sunt foarte multe piese pe care le-am omis.......
preturi mici de sarbatori....
evildeath
sal un pret pt punte spate m5 e34 complet cu planetare si cu grup autoblocant ?
stapanul ursilor
QUOTE (evildeath @ Dec 23 2007, 05:43 PM) *
sal un pret pt punte spate m5 e34 complet cu planetare si cu grup autoblocant ?

cat esti dispus sa platesti?
alexb32
Ma intereseaza prima parte de traseu de evacuare aia cu tobele de mijloc de 2,5 24v dupa pisica ,ai?
stapanul ursilor
QUOTE (alexb32 @ Dec 26 2007, 06:59 PM) *
Ma intereseaza prima parte de traseu de evacuare aia cu tobele de mijloc de 2,5 24v dupa pisica ,ai?

nu am,insa am un traseu complet de m3 e36.....
alin77
CAT CERI PE CASETA DIRECTIE DE E36?
stapanul ursilor
QUOTE (alin77 @ Jan 9 2008, 03:08 PM) *
CAT CERI PE CASETA DIRECTIE DE E36?

caseta de directie completa adica si cu bielete de directie si cu capetele de bara in stare foarte buna decat sa o montezi pe masina la 200 euro.
stapanul ursilor
se mai adauga un set de discuri de frana fata+spate perforate de e36sunt la dimensiunea standard decat ca sunt perforate si ventilate si sunt ca si noi rulate circa 2000km.....
MeHigh
niste jante de 15" pentru E34, aliaj, ai? Si un pret, poza cu ele, te rog, daca sunt.
stapanul ursilor
QUOTE (MeHigh @ Feb 4 2008, 04:23 PM) *
niste jante de 15" pentru E34, aliaj, ai? Si un pret, poza cu ele, te rog, daca sunt.

am niste azev pe 16.....
Mihai_AMD
te-ai mai uitat daca ai butoane de geam el?
MeHigh
QUOTE (stapanul ursilor @ Feb 4 2008, 09:25 PM) *
am niste azev pe 16.....

Mersi, pe 16" am si eu pe masina, vreau sa le dau jos pt ca imi ia mult magaoaia cu ele.
stapanul ursilor
QUOTE (db85amd @ Feb 4 2008, 09:45 PM) *
te-ai mai uitat daca ai butoane de geam el?

astazi ma uit frate ca nu am apucat ieri ca am avut multa treaba......
mario.b
Scaune de E36 coupe ai?? Sau de E30, ideea este ca vreau sa le pun pe E30. Pot fii si din stofa. Macaralele electrice de E36 coupe se potriveste si pe E30 coupe?
stapanul ursilor
QUOTE (mario.b @ Feb 5 2008, 12:44 PM) *
Scaune de E36 coupe ai?? Sau de E30, ideea este ca vreau sa le pun pe E30. Pot fii si din stofa. Macaralele electrice de E36 coupe se potriveste si pe E30 coupe?

am unele recaro de urs coupe la 200 euro..
si mai am unele de e36 din piele incalzite dar astea din urma vreau sa le dau cu tot cu bancheta la 400 euro...
stapanul ursilor
QUOTE (mario.b @ Feb 5 2008, 12:44 PM) *

am macarale electrice de e36 coupe dar nu stiu daca se potrivesc pe e30 ca nu am incercat niciodata
butoanele de geamuri le-am gasit si costa 50 lei bucata....
mario.b
Te mai gandesti un pic la preturi?? Mi se par un pic cam mari tinand cont ca tot aici am gasit scaune de coupe + banchete din piele alba Recaro la 250 Euro iar pe alt forum am gasit scaune e46 + banchete din semi piele + ca scaunele erau electrice cu memorii. Daca mai scazi la pret vb daca nu, imi pare rau.
stapanul ursilor
QUOTE (mario.b @ Feb 6 2008, 01:21 PM) *
Te mai gandesti un pic la preturi?? Mi se par un pic cam mari tinand cont ca tot aici am gasit scaune de coupe + banchete din piele alba Recaro la 250 Euro iar pe alt forum am gasit scaune e46 + banchete din semi piele + ca scaunele erau electrice cu memorii. Daca mai scazi la pret vb daca nu, imi pare rau.

unde sunt anunturile alea ca sa vada si ochiul meu?
nu are de ce sa iti para rau ca de vreo 10 ani de zile de cand tot dezmembrez bmw-uri si pana in ziua de astazi nu am ramas cu piese care sa nu se vanda,poate nimicuri...dar in fine arata-mi anunturile de care faceai referire si mai discutam......[size="3"][/size][color="#0000FF"][/color]
mario.b
QUOTE (stapanul ursilor @ Feb 6 2008, 09:05 PM) *
unde sunt anunturile alea ca sa vada si ochiul meu?
nu are de ce sa iti para rau ca de vreo 10 ani de zile de cand tot dezmembrez bmw-uri si pana in ziua de astazi nu am ramas cu piese care sa nu se vanda,poate nimicuri...dar in fine arata-mi anunturile de care faceai referire si mai discutam......[size="3"][/size][color="#0000FF"][/color]

Uite unul din anunturi cu scaunele Recaro de urs este asta http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=4201 si celalalt anunt este http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...8&hl=scaune . Am incercat in seara asta si nu se potrivesc scaunele de pe E36 pe E30. Te gandesti si daca mergi mai jos cu pretul ne auzim la tel daca nu vanzare buna. Te salut
E 30
sonda lambda pentru 520i 12v m20b20 este ? ce bani
stapanul ursilor
QUOTE (E 30 @ Feb 7 2008, 02:05 AM) *
sonda lambda pentru 520i 12v m20b20 este ? ce bani

am mai multe sonde lambda si nu mai stiu de la ce motorizari sunt,daca o ai pe a ta vezi si tu ce cod are pe ea ca sa vedem daca este ce iti trebuie tie....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.