![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
jantele sunt cele din poza atasata, sunt echipate cu gume 225/60/16 ( spate) respectiv 225/55/16 fata de iarna, Pirelli, si am pt ele si gumele de vara, 225/55/16 toate 4 ( nu mai stiu ce marca sunt, le am in garaj la Pitesti).
Jantele le schimb cu unele pe 15 tot pentru E34, sau le vand cu tot cu toate cauciucurile contra sumei de 450 Euro. Contact la nr 0726 292207 -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
in conditiile in care schimb la 2000 RPM, undeva la 16%, in Bucuresti, mers la ore de varf ( 7 dimineata si 5 seara), dar nu in aglomeratie, nu stat cate 4-5 schimburi la semafor. Am drumul de acasa pana la servici in jur de 11-12 km, motorul se incalzeste la temperatura optima dupa cca 4-5 km.
Diametrul rotilor intentionez sa-l modific in mai mic, eroarea de la kilometraj nu ma deranjeaza, oricum ies din Bucuresti destul de rar cu masina. Rotile 225/60/16 nu intra pe fata, ating de flansa de jos a amortizorului....Pe spate nu ating, si alternative nu aveam atunci. Mentionez ca ma folosesc de masina strict in scop de deplasare de la/la servici, nu sa fac tumbe cu ea prin oras...daca aveam ganduri asa "negre" nu ma mai uitam la consum atat. Nu consider 16% a fi ceva exagerat de mult, dar daca se poate mai bine, cu aceasi masina, in acelasi stil de mers...de ce nu? ![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 01:49 PM |