Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand jante 16"
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
MeHigh
jantele sunt cele din poza atasata, sunt echipate cu gume 225/60/16 ( spate) respectiv 225/55/16 fata de iarna, Pirelli, si am pt ele si gumele de vara, 225/55/16 toate 4 ( nu mai stiu ce marca sunt, le am in garaj la Pitesti).
Jantele le schimb cu unele pe 15 tot pentru E34, sau le vand cu tot cu toate cauciucurile contra sumei de 450 Euro.
Contact la nr 0726 292207
MeHigh
UP !!!
MeHigh
UP - jantele sunt OK, nu-s patrate, nici triunghiulare sau mai stiu eu ce. Le dau jos pt ca imi consuma mult atelajul.
MeHigh
up !!!
MeHigh
UP !!!
MeHigh
UP
MeHigh
UP...nu vrea nimeni jante pe 16" ?
georgem
QUOTE (MeHigh @ Jan 31 2008, 10:01 AM) *
Le dau jos pt ca imi consuma mult atelajul.

Jantele sunt exact ca ale mele. Problema nu e ca sunt jantele pe 16, ci anvelopele mai mari decat cele normale. Dimensiunea normala este 225/55/16, nu 225/60/16.
MeHigh
atunci cand am luat cauciucurile de iarna, nu am gasit 225/55/16 pentru toate rotile, si m-am multumit cu cele pe "60" pentru spate. Nu ating nicaieri de caroserie sau amortizor, le-am verificat inainte sa le iau. Totusi cu 15" cred ca ar fi mai bine la consum.
georgem
QUOTE (MeHigh @ Feb 5 2008, 09:26 AM) *
atunci cand am luat cauciucurile de iarna, nu am gasit 225/55/16 pentru toate rotile, si m-am multumit cu cele pe "60" pentru spate.

Trebuia sa le pui pe fata pe cele mai mari si pe cele normale pe spate, ca sa nu soliciti motorul mai mult decat e nevoie si sa ai consumul putin mai mic. Plus ca aapre o diferenta la kilometraj cu 3.4% (iti indica in bord mai putin decat real cu 3.4%), si in loc sa faci calcul de consum la 100 km faci la 103.4 km si iti iese si din cauza asta un pic mai mare.

QUOTE (MeHigh @ Feb 5 2008, 09:26 AM) *
Totusi cu 15" cred ca ar fi mai bine la consum.

Daca diametrul rotii este acelasi nu afecteaza consumul.

Dar care e consumul de ti se pare asa de mare?
MeHigh
in conditiile in care schimb la 2000 RPM, undeva la 16%, in Bucuresti, mers la ore de varf ( 7 dimineata si 5 seara), dar nu in aglomeratie, nu stat cate 4-5 schimburi la semafor. Am drumul de acasa pana la servici in jur de 11-12 km, motorul se incalzeste la temperatura optima dupa cca 4-5 km.
Diametrul rotilor intentionez sa-l modific in mai mic, eroarea de la kilometraj nu ma deranjeaza, oricum ies din Bucuresti destul de rar cu masina.
Rotile 225/60/16 nu intra pe fata, ating de flansa de jos a amortizorului....Pe spate nu ating, si alternative nu aveam atunci.
Mentionez ca ma folosesc de masina strict in scop de deplasare de la/la servici, nu sa fac tumbe cu ea prin oras...daca aveam ganduri asa "negre" nu ma mai uitam la consum atat.
Nu consider 16% a fi ceva exagerat de mult, dar daca se poate mai bine, cu aceasi masina, in acelasi stil de mers...de ce nu? smile.gif
MeHigh
Jantele nu mai sunt valabile la schimb, ci doar pentru vanzare incepand de astazi. Rog un moderator , daca citeste aici, sa schimbe titlul pentru vanzare.
Pretul jantelor, impreuna cu cauciucuri este 350 Euro ( set vara+set iarna) sau fara cauciucuri 250 Euro.
0726 29 22 07
MeHigh
Anunt valabil in continuare.
MeHigh
nu le mai vand biggrin.gif
rog un moderator sa inchida topicul.
multumesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.