![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
am inteles, ca MTJul are 450cp pe stand
![]() stiu doar ca are motor M 106 caruia ii stiu potentialul ![]() ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
am inteles, ca MTJul are 450cp pe stand ![]() stiu doar ca are motor M 106 caruia ii stiu potentialul ![]() ![]() ![]() Am auzit, din surse sigure, ca a facut un Porsche Turbo 996 cu plecare de pe loc ![]() ![]() -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
txa chiar pune turbo pe m5 dar e mult de lucru ca se schimba toate internele ca sa iasa ceva grav,vom vedea la primavara.... poate ne mai povestesti si noua cate ceva.. daca nu e secret ![]() iti urez bafta ![]() Am auzit, din surse sigure, ca a facut un Porsche Turbo 996 cu plecare de pe loc ![]() ![]() hmm.. stiam ca andrei are potential cu subaru' sau, numai de bine am auzit despre el, ma mir, macar asa de curiozitate sa fi incercat.... sunt curios cum pune MTJ asemenea putere si cuplu (care cred ca sare de 600Nm) pe asfalt... ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 142 Joined: 30-November 06 From: BUCURESTI Member No.: 481 Car: e 30 Engine: m5 e34-316cp+nos=490 ![]() |
poate ne mai povestesti si noua cate ceva.. daca nu e secret ![]() iti urez bafta ![]() hmm.. stiam ca andrei are potential cu subaru' sau, numai de bine am auzit despre el, ma mir, macar asa de curiozitate sa fi incercat.... sunt curios cum pune MTJ asemenea putere si cuplu (care cred ca sare de 600Nm) pe asfalt... ![]() nu este secret,se lucreaza la motor,acum l-am desfacut complet si astept pistoanele forjate (je piston) si tratate ceramic cu bolturi dure pt turbo ca sa pot aleza blocul motor de asemenea astept si bielele pauter forjate bine inteles,segmenti o sa pun de la firma gaples si anume unii ceramici.......si pana imi vin piesele astea eu lucrez la chiulasa.... mtj are 370 cp pe dyno la master tuner nu stiu la ce presiune in turbo..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:32 AM |