![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Salut,
am un E34 din '89, berlina, si nu am reusit sa rabatez bancheta spate. Puteti sa ma ajutati cu un sfat, un secret ceva? In portbagaj am vazut ca are tabla in spate, cotiera la fel e acoperita cu o tabla prinsa in 4 puncte, nu pot baga mana in portbagaj din masina. Am tras de sezut si nu se misca, nici spatarul. Stiu ca unele E34 au bateria sub bancheta, sau in portbagaj, ma rog. Cum fac sa rabatez si eu bancheta? Multumesc -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
La mine in portbagaj nu e tabla, iar bancheta si sezutul sunt din 2 bucati. Cele 2 parti ale sezutului se ridica simplu dinspre partea din spate, asa am acces la baterie de exemlu. Dar inca n-am descoperit cum se rabateaza bancheta...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 11:39 PM |