MeHigh
Jan 10 2008, 11:05 AM
Salut,
am un E34 din '89, berlina, si nu am reusit sa rabatez bancheta spate. Puteti sa ma ajutati cu un sfat, un secret ceva? In portbagaj am vazut ca are tabla in spate, cotiera la fel e acoperita cu o tabla prinsa in 4 puncte, nu pot baga mana in portbagaj din masina. Am tras de sezut si nu se misca, nici spatarul. Stiu ca unele E34 au bateria sub bancheta, sau in portbagaj, ma rog. Cum fac sa rabatez si eu bancheta?
Multumesc
florin83
Jan 10 2008, 12:30 PM
pai e clar ca nu se rabateaza din moment ce ai tabla in spate..
MeHigh
Jan 10 2008, 12:42 PM

( adica nu pot sa car schiurile in masina, sau vreun colet mai lung...
multumesc frumos Florin, pentru promptitudine
bartro
Jan 10 2008, 02:16 PM
QUOTE (MeHigh @ Jan 10 2008, 12:42 PM)

( adica nu pot sa car schiurile in masina, sau vreun colet mai lung...
multumesc frumos Florin, pentru promptitudine
Daca are cotiera rabatabila spate poate pot sa pui un sac pentru ski-uri, seria 7 are optional asa ceva.
Solutia cel mai eleganta e o cutie din asta pe plafon.
georgem
Jan 10 2008, 05:54 PM
Problema asta o am si eu, dar la mine sunt aproape sigur ca bancheta e rabatabila. Se vede clar ca e impartita in 2 bancheta, se vede si din portbagaj un spatiu de cativa mm intre cele 2 bucati. Dar n-am reusit sa-m idau seama care e mecanismul de rabatare... Stie cineva?
florin33
Jan 10 2008, 06:55 PM
Cele 2 bucati din portbagaj sunt antifonari.Nu cred ca exista e34 cu bancheta rabatabila.Multe nici nu au sac in cotiera.
Mihai_AMD
Jan 10 2008, 07:09 PM
Exista E34 cu bancheta rabatabila,acu nu stiu daca toate au fost sau unele,doar stiu mai demult ca vazusem un e34 cu niste blani bagate pana in scaune si cu bancheta rabatata nu scoasa
bartro
Jan 10 2008, 09:07 PM
QUOTE (db85amd @ Jan 10 2008, 07:09 PM)

Exista E34 cu bancheta rabatabila,acu nu stiu daca toate au fost sau unele,doar stiu mai demult ca vazusem un e34 cu niste blani bagate pana in scaune si cu bancheta rabatata nu scoasa
S-ar putea sa ai dreptate:
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?mode...hg=52&fg=30Through loading seat ar fi rabatabil?
io'sŪ
Jan 11 2008, 03:22 AM
tabla aia din spatele cotierei e prinsa in 4 afturi, daca ii dai un pumn (mai cu vlaga) zboara de acolo si iti poti pune sac pt schiuri linistit
din pacate daca ai tabla in spatele banchetei nu se poate rabata
MeHigh
Jan 11 2008, 11:09 AM
privit din portbagaj, in dreptul banchetei este mocheta de la portbagaj, capitonajul sau cum ii zice. Am tras de-un colt (vreo 5-10 cm2) si am vazut tabla, dar nu am scos capitonajul de tot de acolo sa vad daca este pestetot tabla. Bancheta se vede impartita in 2 si cand esti ina masina, doar ca n-am gasit nici un mod de a o rabata.
Mihai_AMD
Jan 11 2008, 04:56 PM
Poate a fost optional,nu au avut toata bancheta rabatabila
MeHigh
Jan 21 2008, 07:45 AM
Revin cu noutati in privinta banchetei spate la E34.
http://www.bmw-540i.com/bmw-technical-down...eatRemovalVideoAm sa incerc dupa lucru, va spun daca e ca in filmulet sau nu.
florin33
Jan 21 2008, 07:08 PM
In filmulet te invata cum se scoate sezutul.Daca ai tabla bancheta NU se rabateaza.
georgem
Jan 21 2008, 08:52 PM
La mine in portbagaj nu e tabla, iar bancheta si sezutul sunt din 2 bucati. Cele 2 parti ale sezutului se ridica simplu dinspre partea din spate, asa am acces la baterie de exemlu. Dar inca n-am descoperit cum se rabateaza bancheta...
MeHigh
Mar 3 2008, 10:02 AM
Am reusit acum o saptamana sa scot sezutul banchetei spate, am gasit sub ea o cheie de apartament cu breloc si 0.35 RON ( multumesc pe aceasta cale fostului proprietar). Intrebarea mea este: bateria vine in partea dreapta, unde e loc liber, sau inghesuita in stanga langa releele si firele de acolo?
georgem
Mar 3 2008, 10:33 AM
Bateria vine in partea dreapta. La mine si sezutul e impartit in 2, partea stanga e mai mare (include centrul).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.