![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Nu stiu cum sa zic ce vreau sa zic.. Dar sunt sigur ca veti intelege voi despre ce e vorba.
O sa imi vopsesc masina in primavara. Si pana atunci, as vrea sa imi fac rost de un "kit de caroserie" sa ii zic asa, pt E12. Ma intereseaza spoiler fata/spate si praguri, daca exista. Nu vreau tiganii de genul http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini...ie-xx95732.html (wez, nu te supara pe mine), nici alt gen spoilere care sa le leg cu sarma, sa dau gauri nu-atiu-pe-unde sa le pot prinde pe masina, etc. Masina imi e intr-o stare foarte apropiata de cum a iesit din fabrica din punct de vedere al originalitatii si as vrea sa o tin tot asa. Singurul lucru care l-am schimbat si nu e original BMW sunt aripile fata stanga/dreapta. Am schimbat vascocupla si am pus originala (650 lei de la reprezentanta), lant pompa ulei original, etc. Pana si inelele alea de cauciuc de la toba esapament le-am comandat de la reprezentanta. Poate multi o sa zica sa sunt un pic "ticnit", dar asta e... Caut ceva de genul asta: http://bmwfans.info/original/E12/Lim/525-M...51/ill-51_2757/
Attached File(s)
-------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Am vazut un E12 in buc. cu spoilere fata - spate BBS parca, sau Zender. Arate chiar bine, Avea si praguri, nu stiu ce marca. O sa vad daca mai am poze acasa.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Am vazut un E12 in buc. cu spoilere fata - spate BBS parca, sau Zender. Arate chiar bine, Avea si praguri, nu stiu ce marca. O sa vad daca mai am poze acasa. Te rog, daca gasesti pozele, pune-le sa le vad. As fi happy daca as gasi BBS, fiindca la un moment dat si jentile tot BBS o sa vreau sa pun. Numai sa vina odata primavara asta, ca deja ma enerveaza iarna si lipsa de inactivitate la garaj pe care o presupune. ![]() -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Te rog, daca gasesti pozele, pune-le sa le vad. As fi happy daca as gasi BBS, fiindca la un moment dat si jentile tot BBS o sa vreau sa pun. Numai sa vina odata primavara asta, ca deja ma enerveaza iarna si lipsa de inactivitate la garaj pe care o presupune. ![]() Asta am gasit prin mail-uri. Vezi bucata de spoiler si un prag. Nu stiu daca mai am poze. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Asta am gasit prin mail-uri. Vezi bucata de spoiler si un prag. Nu stiu daca mai am poze. DA, asa ceva vreau. ![]() -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
DA, asa ceva vreau. ![]() numa ca nenea cu 528iul ala e un nebun.... ai putea sa te uiti pe ebay daca ai cum sa o rezolvi cu adusul aici.o lama daia alpina ar da meserie. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
numa ca nenea cu 528iul ala e un nebun.... ai putea sa te uiti pe ebay daca ai cum sa o rezolvi cu adusul aici.o lama daia alpina ar da meserie. Am gasit ceva frumos si am crezut ca ar trebui sa impart si cu voi... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
Va cer o parere:
Cat credeti ca ar valora un body kit complet de e12 BBS ? spoiler fata/spate si praguri ? Asa de curiozitatea mea personala, fiindca s-ar putea sa fi gasit la cineva si nu am idee la cati bani se poate invarti asa ceva. Si nu vreau sa ofer nici prea mult, nici prea putin, sa se supere omu` pe mine. Mentionez ca starea kit-ului inca nu o cunosc nici eu. Mersi. -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 06:18 AM |