![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Salut,
am un E34 din '89, berlina, si nu am reusit sa rabatez bancheta spate. Puteti sa ma ajutati cu un sfat, un secret ceva? In portbagaj am vazut ca are tabla in spate, cotiera la fel e acoperita cu o tabla prinsa in 4 puncte, nu pot baga mana in portbagaj din masina. Am tras de sezut si nu se misca, nici spatarul. Stiu ca unele E34 au bateria sub bancheta, sau in portbagaj, ma rog. Cum fac sa rabatez si eu bancheta? Multumesc -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
privit din portbagaj, in dreptul banchetei este mocheta de la portbagaj, capitonajul sau cum ii zice. Am tras de-un colt (vreo 5-10 cm2) si am vazut tabla, dar nu am scos capitonajul de tot de acolo sa vad daca este pestetot tabla. Bancheta se vede impartita in 2 si cand esti ina masina, doar ca n-am gasit nici un mod de a o rabata.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 06:18 PM |