![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Daca tot ce scrie in acel articol este adevarat, eu zic sa asteptam pana la sfarsitul lunii ianuarie, ca sa vedem ce se intampla!
In alta ordine de idei, oricand ar fi posibil as alege un E28, in locul unui E39 oricat de M5 ar fi acel E39. Pentru oamenii pasionati care tin la astfel de masini, pe care altii nu dau nici 2 bani, acest lucru ar fi o mana cereasca. Uitati-va ca suntem singura tara cu aceste taxe atat de mari si atat de aberante, pana si in Bulgaria e bine sa emigrezi acum, doar doar ca sa iti vezi visul implinit cu ochii. Revenind la cele spuse mai sus, mi se pare nedrept, ca in Romania anului 2008, sa se comita astfel de discriminari. Eu nu cred ca romanul de rand, in cazul in care s-ar fi renuntat la taxa de prima inmatriculare, s-ar duce in Germania si si-ar cumpara primul BMW intalnit la 500 - 600 de euro, cu care sa creada ca va lua RAR-ul fara nicio problema aici in tara. Eu cred ca cineva care ar vrea o masina intr-o stare buna, dar veche, indiferent de marca, si-ar lua ceva la care sa tina, care sa nu aiba probleme, care sa fie sigura. Oricum acele masini sunt scumpe si acolo la ei. Vorbim aici de cazul in care dai 5000 de euro pe un E34 de exemplu, la care sa fii nevoit sa mai platesti inca 5000 inmatricularea; tocmai aici este aberatia de care guvernul Tariceanu da dovada. Sa auzim de bine. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:48 PM |