![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
eu vad lucrurile un pic mai simplu...sau poate nu...
toata tasarenia asta e strangulata din fasa. ex:eu cetatean francez imi achizitinez masina second euro 2 sa zicem din germania pe care doresc sa o inmatriculez in franta.pentru asta nu cred ca trebuie sa platesc o imensitate de taxa de prima inmatriculare. aelasi ex de mai sus insa inlocuim cetateanul francez cu unul roman. ambele tari sunt membre ale comunitatii europene. raspuns simplu: Romania face un abuz in acest caz ,comunitatea europeana ameninta cu masuri insa guvernantilor romani li se rupe in 14. Banii inapi u siguranta nu ii mai vedea nimeni deoarece banii aia(si nu sunt putini la numar)sau dus in alte parti unde fie sunt gauri mai mari si nu au de unde sa ii dea inapi ori nu vor. ce putem face noi?Nimik -suntem la mana lor. teoretic cat si practic daca fiecare care este prejudiciat in acest fel ar putea da in judecata statul roman(logic ar fi sa aiba fiecare castig de cauza)insa suntem in romania iar eu nu cred in justitie si sa stau sa ajung cu judecata pana la Haga....mai bine ma lipsesc si astept. Mi-ar place sa se introduca la alegeri o casuta pe buletinul de vot care sa nu reprezinte nici o formatiune politica-pe care daca ai pus stampila sa insemne un vot de Blank intregii clase politice.Sunt convins ca multi intre varste de la 18-45 ani si care au un anumit nivel de pregatire ar face la fel. in ultima perioada prezenta la vot a scazut spun statisticile....normal ...lumea e deja scarbita de ce se petrece...si nu are de unde alege...decat sa vina sa voteze un x-ulescu oarecare mai bine sta acasa. -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:48 PM |