![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Eu sunt de acord ca pt un Golf 3 VR6 din '94 sa se plateasca taxa 7.000 EUR. Ar trebui sa o faca 10.000 EUR pentru a fi atat de prohibitiv pretul incat nici macar maniacii sa nu se gandeasca.
De ce? Scenariu: Se da un pusti cordit de 19 ani care si-a luat permisul de o luna. Face rost de 1.400 EUR (imparte pliante la Universitate, etc) si isi aduce masina de 300 CP. O data ce e la volan, forjaza la maxim o masina de 300 CP care are 14-30 ani vechime (poate pica orice la ea...cu singuranta la puterea aia nici in .DE nu au fost menajate) pe bulevard si la o trecere de pietoni, pe unde trecea mama impreuna cu prietena mea la piata, iese un carnagiu (morti, raniti, etc). Mucosul are viata distrusa pentru ca si-a varsat la volan toate frustrarile de pana acum...ca pana acum n-avea bani de o saorma si acum se da cu masina de 300 CP...eventual il vad si pitipoancele de 16 ani cat de cool e el...si uite asa... De aici va puteti imagina N variante la povestea asta. Ignorand faptul vor pandi pericole la tot pasul...nici vei mai avea loc pe strada...pentru ca pustii astia sunt cu sutele de mii si toti vor jucarii cu multi cai putere! LE: Nu mai zic ca nu vor avea bani nici sa intretina aceste jucarii pe 4 roti asa cum au fost intretinute in .DE si vor pune numai improvizatii, facand ca pericolul sa fie si mai mare. This post has been edited by Alexxx: Jan 8 2008, 07:52 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
Eu sunt de acord ca pt un Golf 3 VR6 din '94 sa se plateasca taxa 7.000 EUR. Ar trebui sa o faca 10.000 EUR pentru a fi atat de prohibitiv pretul incat nici macar maniacii sa nu se gandeasca. De ce? Scenariu: Se da un pusti cordit de 19 ani care si-a luat permisul de o luna. Face rost de 1.400 EUR (imparte pliante la Universitate, etc) si isi aduce masina de 300 CP. O data ce e la volan, forjaza la maxim o masina de 300 CP care are 14-30 ani vechime (poate pica orice la ea...cu singuranta la puterea aia nici in .DE nu au fost menajate) pe bulevard si la o trecere de pietoni, pe unde trecea mama impreuna cu prietena mea la piata, iese un carnagiu (morti, raniti, etc). Mucosul are viata distrusa pentru ca si-a varsat la volan toate frustrarile de pana acum...ca pana acum n-avea bani de o saorma si acum se da cu masina de 300 CP...eventual il vad si pitipoancele de 16 ani cat de cool e el...si uite asa... De aici va puteti imagina N variante la povestea asta. Ignorand faptul vor pandi pericole la tot pasul...nici vei mai avea loc pe strada...pentru ca pustii astia sunt cu sutele de mii si toti vor jucarii cu multi cai putere! LE: Nu mai zic ca nu vor avea bani nici sa intretina aceste jucarii pe 4 roti asa cum au fost intretinute in .DE si vor pune numai improvizatii, facand ca pericolul sa fie si mai mare. eu iti dadeam un exemplu concret: EU am o astfel de masina, si am trecut de mult de varsta despre care zici. 1400 costa in olanda, stai linistit, nu in tara asta minunata unde totul este mult mai scump. nu as lua acum o masina noua nici sa ma pici cu ceara. sa stau dupa revizii in serviceuri de 2 lei bucata dar cu preturi si pretentii de lux, sa ma rog de super-mega-electronica pestelui si sa nu stiu ce vad cand ma uit sub capota. cat despre pustii corditi, aia si in dacie din '80 toamna se cred in masina de 300 de cai. si stai linistit, ca ala care imparte pliante ca a isi ia masina, cred ca este capabil sa aprecieze un lucru pentru care a muncit. pericolul mare sunt aia de le ia tata masina ca au luat bacalaureatul. in concluzie, fiecare are dreptul la opinia personala. eu cred ca toate argumentele in favoarea taxei sunt eronate complet. si mai cred ca doar o revizie tehnica corecta si completa, aplicabila tuturor masinilor care circula acum pe strazi ne poate feri de drobul de sare despre care ai povestit tu mai sus. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:47 PM |