IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ma puteti ajuta? probleme e34 535i, Consum crescut, problema lumini
matei
post Jan 8 2008, 02:36 PM
Post #1

9% BMW corupt
*

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 974
Car: e34
Engine: 3.5

Salut, am 2 probleme cu masina mea, carora nici un service nu a reusit sa le dea de cap. (e34 535i)

1. Cand am cumparat masina consuma in oras 17%, respectiv 20% tinuta in ture. Motorul mergea perfect la ralanti.
Dupa 2 luni a inceput sa mearga motorul sacadat la ralanti si a crescut consumul in 27%, respectiv mult peste 30% in ture.
La service au desfacut chiulasa si mi-au aratat ca axa cu came este un pic mancata la un brat si ca acesta ar fi motivul pentru care nu-mi merge un cilindru si implicit imi consuma mai mult.
As dori insa sa ascult cateva sfaturi inainte de a arunca aiurea cu banii sa schimb axa cu came si ce mai vine cu ea. Poate nu este aceasta
problema ; daca aveti vreo idee va rog spuneti-mi.

2. Dupa ce aprind farurile dureaza cateva minute pana se deschide lumina de bord si de la capota. De asemenea, computerul de bord o ia razna in timpul mersului, uneori stingandu-se de tot ecranul. De asemenea daca aveti vreo sugestie va rog sa-mi spuneti intru cat nu a reusit nimeni sa-mi spuna de ce se intampla asta.

Va multumesc.

This post has been edited by matei: Jan 8 2008, 02:39 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
matei
post Jan 8 2008, 09:21 PM
Post #2

9% BMW corupt
*

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 974
Car: e34
Engine: 3.5

Mesi mult pentru sfaturi. Am inteles ca ar pute fi de vina un releu pt treaba cu luminile, dar care? Am schimbat LKM-ul si nimic, am inteles ca ar mai fi unul sub bancheta.

Am mai aflat umbland pe net ca daca ai fisurat esapamentul in locul cu senzorul lambda, consumul creste deoarece senzorul depisteaza oxigen nears...posibil sa fie si asta...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 01:12 PM