![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Am citit si eu comentariile, unul singur mi s-a parut foarte corect:
QUOTE (anonim) cine are bani de masina noua sau p'aproape, ii lasam taxa mare sa il fortam sa ia masina noua de la dealeri cough*citroen*cough, nu ceva de 6 luni - 1 an din europa, masina care ar polua practic la fel de putin ca una noua. cine oricum nu are bani de masina noua ci doar 1-2 mii de euro, sa il lasam sa isi ia o mizerie veche de 30 de ani ca poate mai adunam nijte voturi. Omul asta mi se pare ca are dreptate, si vad in miscarea asta o decizie electorala. Au tarait hotararea asta cat mai mult posibil, iar banii cu siguranta ca nu-i va primi nimeni inapoi. Cat despre masini care polueaza? Hai sa fim seriosi, daciile sunt una, dar camioanele, autobuzele si tractoarele vechi din tot felul de institutii din care unele de stat cine le ia in calcul? Poate ca nu sunt in bucuresti asa multe, dar in provincie e cam plin de ele. Ipocriti si nesimtiti pe deasupra. Platiti taxa de poluare dar noi pastram in primarii si la firma de transport a nepotului care duce taranii la Holboca niste relicve de 1001 ani care polueaza cat mii de masini de 30 ani. Hai sictir "domnilor" guvernanti. Nu am mai votat de 8 sau 9 ani, si nici n-am de gand sa reincep. Am s-o fac poate cand voi avea pe cine alege. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:46 PM |