![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ce se intampla in Bucuresti ca nu se mai poate circula practic deloc .... de cand a inceput luna septembrie parca s-au terminat soselele????
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Pai de ce nu invatati si voi o regula: intotdeauna ala care parcheaza primul, sa parcheze mai in fata, nu complet pe trotuar, ca sa ocupe o parte din locul unde vin toti dobitocii aia si gata. Nimeni nu mai are cum sa blocheze ca nu mai are loc.
La fel fac si eu prin Iasi, cand e aglomeratie mare si parchez pe locul vreunuia... Dobitocii au obiceiul sa isi parcheze apoi masina exact in fata, ca sa ma blocheze complet: "nu mai iesi tu de-aici pana nu vreau eu", in stilul ala.... Si atunci eu ce fac, o las asa, cu 1 metru mai in fata decat restul masinilor parcate. Nu ii incurc pe ceilalti, ca ramane loc, dar nici animalul nu mai poate sa ma blocheze. Si am scapat. Ramane doar urland de la balcon... ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:46 PM |