![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ce se intampla in Bucuresti ca nu se mai poate circula practic deloc .... de cand a inceput luna septembrie parca s-au terminat soselele????
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
||||||
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
soferi incompetenti
![]() ![]() aceasta femeie (era cu KIA) astepta de cca 15 min sa vina soferul junghiului de audi care blocase singura cale de acces intr-un final a venit, mai era si tanar (nesimtitul) , au discutat ceva pe un ton ft calm (deh, era femeie) , abia a intrat in masina, a mai stat ~2 min (probabil a schimbat caseta sau a cautat posturi la radio ![]() in acelasi timp, la doar 50m distanta, un alt sofer incompetent, incepator (saracu'), a blocat alta cale de acces bune claxoane are mercedesul, cred ca daca era alta masina se ardeau ![]() aici e poveste veche, daca nu s-ar parca acolo si nu s-ar bloca accesul pe trotuar, ar putea parca inca cateva zeci de masini asa cum sunt parcate mertzul si fiatul de-a lungul trotuarului, dar deh..... asta mai era si incepator, cred ca asa ii invata la scoala.. sa mor! mama lor de dobitoci.. eu cred ca ii lasam pe amandoi pe jante, minim 2 pene de fiecare Doamneeee.... mare e gradina TA ! -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|||||
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:51 PM |