![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ce se intampla in Bucuresti ca nu se mai poate circula practic deloc .... de cand a inceput luna septembrie parca s-au terminat soselele????
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pune-te si vinde bilete la show!!!!
on topic:eu merg zilnic si deja nu ma mai afecteaza cu nimic aglomeratia....stiu ca e urat,dar sunt de parere ca sunt unul din cei mai nesimtiti soferi ,trec pe oriunde,merg pe contrasensuri,fac loc la lume in parcarea de pe stanga contrasensului,toate astea pt a ajunge in cate 45 d min o ora din pct a in pct B ...nu stiu,altfel nu se poate,stiu ca e urat sa ma ierte cel de sus ... nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa faca toti la fel ca mine si ca alti cativa soferi ...nu ar fi bine deloc..ideal ar fi sa reconstruiasca bucurestiu asta respectand niste mici reguli de urbanism.....a si sa nu uitam ca pe vremea lui ceasca erau de 20 de ori mai putine masini,si at se circula pe rand ![]() ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:58 PM |