![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 29-June 06 Member No.: 365 ![]() |
mi-am pus un motor de pisica si as vrea sa-l omologhez ca sa pot face si actele pe masina,si am auzit 100 de pareri.e cineva care a facut recent si stie????
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
eu am schimbat motorul in vara. nu mi-a trebuit nici factura (i-am zis ca l-am luat din targ) si nici deviz sau dovada ca l-am montat in service specializat. Dar motorul mai fusese prevazut pe acea caroserie si erau tot 6 cilindrii (am trecut de la benzina la motorina).
-------------------- 324 td
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
eu am schimbat motorul in vara. nu mi-a trebuit nici factura (i-am zis ca l-am luat din targ) si nici deviz sau dovada ca l-am montat in service specializat. Dar motorul mai fusese prevazut pe acea caroserie si erau tot 6 cilindrii (am trecut de la benzina la motorina). mai adaug la chestia asta si eu faptul ca am omologat motor 24valve pe caroserie e30 fara nici macar 50 de mii spaga fara factura sau dovada ca l-am montat in service si taxele au fost undeva la 500ron -------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
mai adaug la chestia asta si eu faptul ca am omologat motor 24valve pe caroserie e30 fara nici macar 50 de mii spaga fara factura sau dovada ca l-am montat in service si taxele au fost undeva la 500ron depinde cand se intampla chestia asta....daca era anul trecut da asa edar de anul asta e alta treabaPe langa ce spune uwe mai sus, va postez mai jos si ce mi-a zis colegul Rares nu ai nevoie de facturi sau devize doar precizezi ca ai cumparat motorul din targ si l-ai montat in regie proprieiar la artizanale intrii daca pui un alt motor decat cel din acte (indiferent ce alt motor)ca sa nu intrii la artizanale trebui sa pui exact acelasi motorin cazul in care pui un motor ce nu s-a mai pus din fabrica atunci de la artizanale mergi la anumite teste
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 09:23 AM |