![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 29-June 06 Member No.: 365 ![]() |
mi-am pus un motor de pisica si as vrea sa-l omologhez ca sa pot face si actele pe masina,si am auzit 100 de pareri.e cineva care a facut recent si stie????
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 149 Joined: 26-August 07 From: din zalau, viitura in arad Member No.: 1,103 Car: bmw e30 turing Engine: 1,8 ![]() |
nu stiu daca se poate face omologare la rar. am vrut sa-mi pun si eu motor de pisicuta pe urs si am vb cu cei de la rar si mi-au zis ca nu se poate....dar cica mai e o varianta dar mai costisitoare si ca timp si ca bani...adica trebuie facut ceva proiect parca de la cineva autorizat dar asta numai daca puterea noului motor depaseste jumatate din puterea vechiului motor....eu am avut motor m10 de 90 cp si acum am tot m10 de 105 cp....in principiu se poate omologa...dar traiasca spaga pe la rar!
![]() -------------------- Destinul pune două degete pe ochii omului, două pe urechile lui şi pe al cincilea pe buzele lui spunāndu-i: “Taci!”.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
nu stiu daca se poate face omologare la rar. am vrut sa-mi pun si eu motor de pisicuta pe urs si am vb cu cei de la rar si mi-au zis ca nu se poate....dar cica mai e o varianta dar mai costisitoare si ca timp si ca bani...adica trebuie facut ceva proiect parca de la cineva autorizat dar asta numai daca puterea noului motor depaseste jumatate din puterea vechiului motor....eu am avut motor m10 de 90 cp si acum am tot m10 de 105 cp....in principiu se poate omologa...dar traiasca spaga pe la rar! la tine e foarte simplu chiar...nici macar nu trebui sa intrii la omologari artizanale pt. ca nu schimbi modelul de motordaca puneai m40 era altceva asa ....nu ai nici o grijaeu am fost la omologari artizanaleam omologat m42 si in acte aveam m40 a fost foarte simplu...am platit o taxa de 4-500 ron nu mai stiu exact,si a trebuit sa fac si ITPul la eiin orice caz rabdare sa ai ca in rest....e mai greu sa omologhezi un motor daca fata de cel vechi difera anumite chestii cum ar fii:-numarul pistoanelor-noul motor are o putere mai mare cu 40% decat cel vechi-tipul motorului care se doreste a fi omologat nu a mai fost montat de fabrica pe acest tip de caroseriein cazul acesta de la omologari artizanale te trimite la teste de laborator si din ce stiu eu sunt cam scumpe (2000-3000 ron)![]() mi-am pus un motor de pisica si as vrea sa-l omologhez ca sa pot face si actele pe masina,si am auzit 100 de pareri.e cineva care a facut recent si stie???? acum depinde ce motor ai avuteu am facut chestia asta asta vara
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 09:19 AM |