![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 24-November 05 From: Bucresti / Militari / Apusului Member No.: 102 ![]() |
Reconditionez turbosuflante ori ce tip/marca/model/etc.
Pret competitiv! Durata reconditionare 3-5 ore in functie de probleme. Ofer garantie: 6 luni sau 50.000 km. -------------------- ...::: Turbo Star Service :::... -Reconditionari turbosuflante
Str. Lacul Zanoga, Nr. 31, Sector 6, Bucuresti Tel: 0 7 2 3 2 6 6 3 7 6 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 72 Joined: 23-September 07 From: Bucuresti/Braila, Romania Member No.: 1,166 Car: E30 Engine: M20B25 ![]() |
stiu si eu am patit asta dar nui ii greu sa reconditionezi asa ceva am umplut cu sudura unde a fost uzat si am luat in strung pt cotele corespunzatoare la un nene
![]() La mine arunca grav ulei in admisie facea un fom ziceai ca ii locomotiva...si dimineata dinala alb masiv! acum am scapat de toate porcariile alea... chinui o gramada de timp la ele dar 800 ron cam mult nene nu te supara,in banii aia incluzi si piesele de schimb sau doar mana ta de lucru? This post has been edited by iMAGiNE: Oct 28 2007, 06:15 PM -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 LSD, FULL MTech II Plastic, ShadowLine, SPARCO strut bar, Leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows... what a mess |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 10:23 PM |