![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
daca cumpar o masina noua (sau nu), fabricata in germania sau europa (sa spunem un BMW e90/92), din SUA, nu o inmatriculez deloc acolo, o urc pe platforma pana in port apoi in container si o ridic din port de la constanta...
1: se poate recupera TVAul de la americani avand in vedere ca masina nu se inmatriculeaza la ei ci se exporta? 2: in afara TVAului care trebuie platit la intrarea in Rro, se mai percep taxe vamale ??? (daca masina e fabricata in UE) 3: cat costa transportul cu tot cu asigurare 4: cat timp dureaza transportul 5: daca masina e noua, beneficiez de garantie internationala as dori raspunsuri cat mai reale, nu de genul "eu cred ca.." sau "normal asa ar trebui" etc -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
cipanezu, la punctul 2 am mai auzit asta, insa mi se pare o MAREEE aberatie, asta inseamna ca daca imi cumpar un X5 (care e fabricat in US) second hand din germania nu mai platesc taxa vamala la intrarea in Rro? (sau asa ar trebui)
![]() 3: numai 1000$ ????... oare? sixx: cred ca asa am sa fac, si am sa vb si la vama la noi ![]() oricum mai astept raspunsuri de la cei care stiu EXACT -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
cipanezu, la punctul 2 am mai auzit asta, insa mi se pare o MAREEE aberatie, asta inseamna ca daca imi cumpar un X5 (care e fabricat in US) second hand din germania nu mai platesc taxa vamala la intrarea in Rro? (sau asa ar trebui) ![]() Probabil a platit taxa vamala cel care l-a inmatriculat in Germania. Asta ar trebui sa fie explicatia... E doar o parere. LE: Vad ca am postat in acelasi timp cu Ciupanezu si a spus acelasi lucru. E logic sa fie asa. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 04:54 PM |