![]() |
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
exista si la e32 750 facelift la fel ca la e34 ? in ce consta ? din ce an ? poze ? link ? multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
da ma lasa ca sunteti voi destepti si eu prost
ema bbs urile tale au fost luate la strung.daca te tine buzunaru punem pariu pe 50 euro,daca nu, nu mai ma face prost inutil. si e 34 nu a avut nici un face lift.deci sa nu mai comentam aiurea. ce dracu grila a schimbat la e 34 ca aia mare este doar pt MOTOARE V8 si V6 de pe e 34. nu a primit nici un face lift la face lift se modifica bara fata bara spate pragurile eventual,farurile stopurile semnalele. e 34 a murit cu ele asa cum sa nascut.cand o sa intelegeti ca alea cu nasul mare erau niste masini aparte nu era e 34 cu face lift. macar ma contrazic pe ceva care stiu cat decat .voua va place doar sa va contraziceti ca asa vi se pare semnale albe pe fata si alb cu rosu pe spate nu este face lift.mici sau mai bine ziceam ca orice buton in plus este face lift.ca aici sunt numai experti si eu cel mai prost This post has been edited by INTERCEPTOR: Oct 26 2007, 07:38 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 02:30 PM |