QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 26 2007, 08:34 PM)

da ma lasa ca sunteti voi destepti si eu prost
ema bbs urile tale au fost luate la strung.daca te tine buzunaru punem pariu pe 50 euro,daca nu, nu mai ma face prost inutil
si e 34 nu a avut nici un face lift.deci sa nu mai comentam aiurea.
ce dracu grila a schimbat la e 34 ca aia mare este doar pt MOTOARE V8 si V6 de pe e 34.
nu a primit nici un face lift
la face lift se modifica bara fata bara spate pragurile eventual,farurile stopurile semnalele.
e 34 a murit cu ele asa cum sa nascut.cand o sa intelegeti ca alea cu nasul mare erau niste masini aparte nu era e 34 cu face lift.
macar ma contrazic pe ceva care stiu cat decat .voua va place doar sa va contraziceti ca asa vi se pare
semnale albe pe fata si alb cu rosu pe spate nu este face lift.mici sau mai bine ziceam ca orice buton in plus este face lift.ca aici sunt numai experti si eu cel mai prost
eu cred ca tu te enervezi in timpul zilei pe undeva (trafic sau...) si crezi ca si noi vrem sa te enervam
eu
NU te-am facut
NICIODATA pe tine prost, nu stiu de unde ai scos-o
cred ca ai vrut sa zici
L6 ca nu stiu motor
V6 facut de BMW

fie , e cum zici tu, rotile alea au fost strunjite si nu a fost facelift niciodata la e34 (cu toate ca daca mai sti, gica a avut un 518 din 95 si avea nasul mare si avea saraca masina un motor de ziceai ca e motorul de stergatoare atasat la cutia de viteze

)
NU te mai enerva pt niste nimicuri, ai sa mori tanar