![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ce se intampla in Bucuresti ca nu se mai poate circula practic deloc .... de cand a inceput luna septembrie parca s-au terminat soselele????
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 126 Joined: 10-December 06 From: Bucuresti / Dr. Taberei Member No.: 490 Car: BMW e36 Engine: nu-ti spun! ![]() |
azi dimineata m-am trezit la 7, m-am uitat pe geam.... o vreme de ma durea mintea
zic eu in gand, daca tot e 7 fac repede dus si plec pana in 7:30 ca nu prin aglomeratia.... zis si facut la 7:20 eram in masina deja plecam, cum am iesit pe dr taberei deja era aglomerat.... am stat peste tot , se circula si greu, prin ferentari s-a stat foarte mult, apoi cand sa intra pe luica (sau turnu magurele, nu stiu cum se numeste) am stat 10-15 min pe loc dupa care de nervi am oprit motorul masinii.... bine am facut ca am mai stat 25 min in acelasi loc fara sa se miste nimeni apoi am plecat si intr-un final am ajuns si la munci, ma uit la ceas, evident ca am facut mai mult decat cu tramvaiul si apoi cu metroul dar macar am avut consolarea ca nu m-a plouat.... BUCURESTI TE IUBIM (sa ma f**t in el cum s-ar spune) This post has been edited by io`s: Oct 23 2007, 09:33 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:57 PM |