![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 27-September 07 Member No.: 1,179 Car: E12 Engine: 2.5 15o CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
Imi cer scuze ca am stricat scaunele, dar la nivelul anului 1997, a fost materialul pe care l-am gasit in turnu severin. Imi pare rau ca am creat aceasta impresie, dar plusul velurat care a fost initial pe scaune se deteriorase aproape 100%. In ceea ce priveste mana de lucru, vreau sa va spun ca a fost 100% personala, iar demontarea, cusutul de mana pe structura scaunelor si montatul mi-a luat ceva timp! Oricum, pentru cei interesati, masina este asa cum v-am spus, de vanzare, cu mentiunea ca acum da rateuri dese in carburator si are geamul lateral fata dreapta spart. Geamul spart e "opera" unor baieti "buni" care au crezut ca pot gasi ceva de valoare in masina! daca ai facut-o tu singur doar cum ai putut sa te descurci local nu-i vina mare...ti-ai mai si rupt miinile sa o cosi de mina....da cu fetele de usi ce-ai avut... de curiozitate cit costa ? poate ma pacalesti sa ma bag... |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
daca ai facut-o tu singur doar cum ai putut sa te descurci local nu-i vina mare...ti-ai mai si rupt miinile sa o cosi de mina....da cu fetele de usi ce-ai avut... de curiozitate cit costa ? poate ma pacalesti sa ma bag... Cred mai e cineva care are vanzare niste panouri si scaune.. http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=3737 deci poate faci o combinatie. Si imi dai mie e23 ala ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 05:01 AM |