Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand BMW 525 E12 din 1978
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
mikebear_urs
Vand bmw 525 din 1978. Pentru a va edifica asupra mansinii, va pun cateva fotografii ale masinii.
Daca este cineva interesat, ma poate contacta la tel 0749960593 sau 0788256160.
TiL
Frumos exemplar, chiar daca are nevoie de ceva tinichigerie. A cam stat saracul sad.gif
INTERCEPTOR
tinichigeria facuta .alta nuanta de verde la vospit si iese o super masina.arata foarte bine pt varsta ei
.
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Oct 11 2007, 08:31 PM) *
tinichigeria facuta .alta nuanta de verde la vospit si iese o super masina.arata foarte bine pt varsta ei
.

Cred ca culoare e potrivit :-) mai ales ca e original si are inca in compartiment de motor afise de fabrica.
TiL
Da, culoarea e super pentru un clasic. Ii lipseste doar luciul de alta data.
mikebear_urs
Imi cer scuze ca am stricat scaunele, dar la nivelul anului 1997, a fost materialul pe care l-am gasit in turnu severin. Imi pare rau ca am creat aceasta impresie, dar plusul velurat care a fost initial pe scaune se deteriorase aproape 100%. In ceea ce priveste mana de lucru, vreau sa va spun ca a fost 100% personala, iar demontarea, cusutul de mana pe structura scaunelor si montatul mi-a luat ceva timp!
Oricum, pentru cei interesati, masina este asa cum v-am spus, de vanzare, cu mentiunea ca acum da rateuri dese in carburator si are geamul lateral fata dreapta spart. Geamul spart e "opera" unor baieti "buni" care au crezut ca pot gasi ceva de valoare in masina!
Apropo, gaurile pentru boxe leam cumparat odata cu masina!
bartro
QUOTE (brown.shark @ Oct 11 2007, 09:37 PM) *
daca ai facut-o tu singur doar cum ai putut sa te descurci local nu-i vina mare...ti-ai mai si rupt miinile sa o cosi de mina....da cu fetele de usi ce-ai avut...
de curiozitate cit costa ? poate ma pacalesti sa ma bag...

Cred mai e cineva care are vanzare niste panouri si scaune.. http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=3737 deci poate faci o combinatie. Si imi dai mie e23 ala wink.gif
INTERCEPTOR
am avut fete de usa originale verzi.de e 12 la fel ca ale tale cu gaura de oglinzi electrice.acuma imi pare rau ca le am aruncat .ti le as fi dat cu placere.velur venea din fabrica la multe bmw uri
sau plush.bravo tie pt munca depusa.decat unele pline de gauri mai bine tapitate .le as face si eu pe ale mele cu plush negru da nu stiu sa cos.da un pret pt masina poti sa dai?
geam se mai gaseste
si rateurile pot fi din aprindere sau carburator
bartro
Up!
enculescusorin
up si de la mine...masina e prea buna la banii astia...mai ales ca mai exista inca una de piese inclusa in pret...
mikebear_urs
Salut!
Intru destul de rar pe forum datorita programului de lucru, dar vreau sa adaug pretul de care intrebati toti!
Pretul este de 700 Eur pentru autoturismul verde din imagini, iar daca persoana interesata doreste, pentru 750 Eur negociabil, poate primi masina pe care v-am prezentat-o si inca una care are destule piese de schimb, respectiv motor, electromotor, etc. La cealalta, cea de piese de schimb, caroseria este deteriorata, dar mai sunt ceva elemente care pot fi folosite.
Repet, sper sa nu va deranjeze, numerele de telefon: 0749 960 593 sau 0788 256 160. Va multumesc!
xox
Masina o cumpar eu. Chiar daca am boala ursilor, imi doresc de multa vreme si un 5er.
bartro
QUOTE (xox @ Dec 10 2007, 11:25 PM) *
Masina o cumpar eu.

Serios? Ai vb cu om? Am eu nr lui de telefon daca vrei sa vorbesti cu el, ca vad ca el intra mai rar pe forum.
xox
Maine vorbesc cu el. Sau azi mai exact. Numarul de telefon este mai sus in anunt.
bartro
QUOTE (xox @ Dec 11 2007, 02:08 AM) *
Numarul de telefon este mai sus in anunt.

aha smile.gif
316i
Ceva update-uri? A luat xox masina pana la urma? smile.gif
xox
Am vb cu proprietarul, urmeaza sa tinem legatura in continuare, pentru ca trebuie sa dau si eu wau-ul inainte. Chestie care se pare ca mai dureaza.
mikebear_urs
Salut! Este cineva interesat de masina asta? XOX mai esti dispus? Daca nu, din nefericire, datorita taxelor piperate voi fi nevoit sa o radiez si sa o duc la fier vechi. In starea in care este acum masina, pentru cei interesati avem superoferta: 650 Euro!Ma puteti contacta pe Messenger in fiecare seara dupa orele 20.00!
ionusunt
QUOTE (mikebear_urs @ Jan 30 2008, 06:28 PM) *
Salut! Este cineva interesat de masina asta? XOX mai esti dispus? Daca nu, din nefericire, datorita taxelor piperate voi fi nevoit sa o radiez si sa o duc la fier vechi. In starea in care este acum masina, pentru cei interesati avem superoferta: 650 Euro!Ma puteti contacta pe Messenger in fiecare seara dupa orele 20.00!

la ce taxe te referi ? in ce stare e tabla ?in special punctele vitale ...
haifisch
impozit....asigurare.....banuiesc ca la astea se refera
mikebear_urs
Haifisch are dreptate. Daca la asigurare o mai rezolvam cumva, impozitul ma omoara. In concluzie, daca nu o vrea nimeni, va ajunge din pacate la REMAT. Tabla se prezinta bine pentru varsta masinii, bineinteles cu micile probleme aparute datorita stationarii indelungate si a lipsei garajului. Oricum, daca pana in martie nu vine nimeni sa o ia, o radiez. Oricum, zic eu ca merita vazuta!
shapte
dar de ce nu vrei sa o dezmembrezi? ca macar asa ai putea sa iei niste bani
claudiu18
salut!mai ai bmw e12???
care este ultimul pret??
as vrea sal cumpar eu
eu am un e21!!!!
mikebear_urs
Salut, Claudiu!
Ultimul pret, asa cum am spus in postarile anterioare, este de 650 euro. Pentru 800 de euro, iti dau masina asta si inca una de rezerva. cei 800 sunt negociabili!
De dezmebrat nu o dezmembrez pt ca nu am timpul necesar. Asta ca sa raspund lui SHAPTE!
Salut. Daca mai ai nevoie de alte informatii, ai in postarile mele anterioare detalii si numerele de telefon la care pot fi gasit!
claudiu18
mersi de raspuns!!!
dar nu cred ca am atatia bani!!!!! biggrin.gif
eu am citit cateva postari si printre ele cele cu dezmebratu!!!
am crezut ca este ceva mai ieftina!!!!Mersi oricum
raman tot la E21!!!!! sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.