![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 27-September 07 Member No.: 1,179 Car: E12 Engine: 2.5 15o CP ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
pacat de scaune , le-a stricat ...a mai dat si gauri pt boxe...meseriasi rau la tapiterie , au pus material ca la canapelele din obor , made in bistrita....
This post has been edited by brown.shark: Oct 11 2007, 08:24 PM |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 27-September 07 Member No.: 1,179 Car: E12 Engine: 2.5 15o CP ![]() |
Imi cer scuze ca am stricat scaunele, dar la nivelul anului 1997, a fost materialul pe care l-am gasit in turnu severin. Imi pare rau ca am creat aceasta impresie, dar plusul velurat care a fost initial pe scaune se deteriorase aproape 100%. In ceea ce priveste mana de lucru, vreau sa va spun ca a fost 100% personala, iar demontarea, cusutul de mana pe structura scaunelor si montatul mi-a luat ceva timp!
Oricum, pentru cei interesati, masina este asa cum v-am spus, de vanzare, cu mentiunea ca acum da rateuri dese in carburator si are geamul lateral fata dreapta spart. Geamul spart e "opera" unor baieti "buni" care au crezut ca pot gasi ceva de valoare in masina! Apropo, gaurile pentru boxe leam cumparat odata cu masina! This post has been edited by mikebear_urs: Oct 11 2007, 08:34 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th September 2025 - 10:40 AM |