![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Este un 316, 1.8 90CP. Il am din noiembrie 2005; l-am gasit pe autovit, am sunat si in cateva ore am plecat dupa el(noaptea) cu trenul la Sibiu, dimineata urmatoare l-am vazut si l-am luat acasa. Am dat nu foarte mult pe el(cam 2000), si mi-a pacut ca l-am luat simplu, fara pic de "tuning".
Cam asa arata cand l-am luat(cu exceptia rotilor pe care i le-am pus mai tarziu). -------------------- 316
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Ieri am fost la RAR sa-mi trec culoarea-n carte si sa faca poze masinii si s-au luat de rotile mele ca "nu sunt rotile ei". M-au tinut o jumatate de zi pe-acolo pentru o treaba care trebuia sa dureze maxim o ora, si am rezolvat pana la urma cu interventii si bataie de cap. NISTE IDIOTI.
Pana la urma mi-au trecut rotile in carte(nu erau trecute dimensiuni de roti nici in carte, nici in talon de cand a suferit masina omologare artizanala), si-apoi si-n noul talon si-acum o sa ma duc la revizie, luni, cu roti de-mprumut. NISTE IDIOTI. -------------------- 316
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:13 AM |