![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ce se intampla in Bucuresti ca nu se mai poate circula practic deloc .... de cand a inceput luna septembrie parca s-au terminat soselele????
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
daca ma prinde "musca" la primavara pe meleagurile patriei promit solemn sa vin la intalniri cu moped
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
daca ma prinde "musca" la primavara pe meleagurile patriei promit solemn sa vin la intalniri cu moped ![]() nu faci mare lucru nici un motor/scuter/moped de multe ori...pur si simplu n-ai pe unde sa te bagi cu bicicleta hop pe trotuar si iti vezi de drum ![]() ufff ce forum de biciclisti am devenit si ce? e o rusine ca mergi cu bicicleta? ![]() eu de la inceputul verii pana acum am lejer 3000km cu bicicleta.. cu masina nu am atat:P bine, a stat si mult pe bara, da oricum nu mergeam cu ea. Noroc ca mai au unii dizel. Dar nu-mi pun si eu benzinar... sa vedeti atunci cat o sa pedalez biggrin.gif eu nu din cauza consumului nu as merge cu masina in oras.. uras sa stau pe loc in ambuteiaje, sa ma enervez aiurea si sa fac anumite distante in timp mai mare decat le-as face pe jos.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:52 PM |