![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
ce se intampla in Bucuresti ca nu se mai poate circula practic deloc .... de cand a inceput luna septembrie parca s-au terminat soselele????
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 126 Joined: 10-December 06 From: Bucuresti / Dr. Taberei Member No.: 490 Car: BMW e36 Engine: nu-ti spun! ![]() |
nu cred ca se referea sa le povesteasca si ca a pus frana intentionat
![]() ideea era sa povesteasca faza cu depasirea coloanei, pe linia continua etc |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
nu cred ca se referea sa le povesteasca si ca a pus frana intentionat ![]() ideea era sa povesteasca faza cu depasirea coloanei, pe linia continua etc Corect. ![]() De ducat pot fi educati si daca politia isi face datoria. Nu cred ca sunt multi cei care daca li se suspenda permisul odata, de 2 ori, de 3 ori etc. ar mai face asta in continuare. Am vazut acum cateva zile un politist la intersectia dintre Barbu Vacarescu si Stefan cel Mare care a tras pe dreapta 2 masini care depasisera toata coloana de masini (care se intindea cam de la Bd. Lacul Tei), inclusiv tramvaiul. Masinile erau un Mercedes (E classe parca) si un X5. Sper ca si-a facut datoria politistul si le-a suspendat permisul. Numai asa pot fi educati multi dintre soferi. Sunt convins ca in Italia nu din respect pentru ceilalti oamenii nu depasesc coloana si cand e blocaj nu merg pe marginea din dreapta a soselei sa treaca de blocaj, ci de frica de amenzi si mai ales de puncte. Un prieten din Italia a trecut pe rosu la un semafor pe care nu l-a observat si a primit niste puncte (parca 4), care vor expira peste 6 ani (daca imi amintesc eu exact), si asta daca nu mai face alte greseli... E cu totul altceva decat la noi. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:03 PM |